Whatcha say

Godmorgon! Ligger i sängen och dör lite samt undrar vad i helsike jag gör vaken nu. Gårdagen var trevlig. Åkte först hem till Moa och då for vi ut och gick. När vi sedan kom hem solade vi och åt grillat, underbart. Efter var vi med Johanna ett tag, blev ingen donken. Åkte istället till 711 och köpte piggelinslush. Kvällen avslutades sedan med big brother mys hemma hos Moa med Alexander och Edvin. Idag är det Valborg!!! Hiho. Ska tillbringa dagen hemma hos Nathalie med henne och Moa där vi ska fira Moa, kommer bli toppen. Och kvällen har jag tänkt spendera hemma hos Gustav med mycket trevligt sällskap. Ha en riktigt bra dag!! ❤


You are out of my life

Godmorgon! Ställde klockan på 9, haha.. Gick dock inte upp förns en timme senare och då åt jag frukost sen städade jag mitt rum. Skulle egentligen till Moa nu, därför jag gick upp så tidigt. Åker till henne på eftermiddagen istället. Sitter nu i soffan och gör inget alls. Ganska onödig fakta ser jag, onödigt inlägg överhuvudtaget. Jag och Moa har i alla fall planerat en långpromenad senare och på kvällen blir det donken med henne och Johanna. Blir fint det! Ha en bra dag alla! As fint väder förresten för er som lyckats missa det!

Hehe


Nobody knows

Hej på er! Hade en jätte trevlig dag i Gävle med familjen. Just nu befinner jag mig på mitt rum där jag myser för fullt, ovanligt, hiho. Är väldigt flummig av mig för tillfället och skrattar i stort sätt åt allt. Skulle inte sitta fel med lite sällskap nu va. Har inget vettigt att berätta för er tyvärr. Här får ni lite bilder så har ni något att roa er med i alla fall!







En bra text. En lite glad Åsa-Linn. En till Åsa-Linn. Hade ett mycket trevligt samtal med min vän Moa. Jag och Edvin slog världsrekord på ds. Jag hade mina röda converse en dag i skolan. Mysan sov med mig en natt och tog hela täcket. Moa lekte med min iPhone. Det var allt. Pussar till er från mig ❤


I won't let you go

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och sitter nu och äter frukost. Ska ner i duschen en snabbis och därefter fixa mig lite. Spenderar sedan resten av dagen i Gävle med la familia, gosi. Fick även en rejäl sovmorgon med tanke på att jag trodde att vi skulle åka 9 osv, gött. Ska sätta fart nu, ha en bra dag!
Vill också ha ett sånt sms, hihi


Ja ba myser

Och det är mysigt, men lite ensamt så ska därför hämta godispåsen nu som kanske kan ge mig lite sällskap tänkte jag. Denna helg kommer bli för jävla värdelös känner jag redan nu. Får hoppas på en riktigt bra dag på måndag helt enkelt. Puss!

Fräsch


Er tycker jag om ♥

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description







Take a minute

Hej! Slutade 20 över 2 idag vilket var helt underbart. Började dagen med nationellt prov i engelska som inte gick så värst bra, men jag hann skriv klart i alla fall vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Håller tummarna för ett G!! Idag är det i alla fall fredag och det är hut skönt som helst. Har dock inget att göra som då känns jättetråkigt men måste ändå vara utvilad till imorgon då jag ska iväg tidigt så jag antar att det är lika bra att jag stannar hemma. Ja. Det var väl allt för mig. Vilket seriöst inlägg det blev, på riktigt alltså. Hehe. Ha det bra! ❤


Learn to fly

Sitter med Moa på mitt rum just nu. Hur mysigt som helst. Taggar inför nationellt prov i engelska imorgon, vill inte :( ska försova mig! Hon sover här också, skönt att slippa sova ensam. Nu ska jag följa med Moa ner till duschen, hiho. Ha det fint!


Behöver en sådan pojkvän nu!!


Now you are just somebody that I used to know

Skduzjeoakdj
Ibland är livet jobbigt, därför ska jag nu trösta mig själv med en massa godis. Och förresten så var det Edvin som bjöd mig på glass som jag nämnde i mitt förr förra inlägg. Bästa killen❤ det enda jag behöver nu är att träffa Justin, den som fixar så jag får träffa honom är världens absolut bästa person i hela världen. Ha det fint!


Bästa kompis❤❤❤


Godmorgon!

Ååh. Älskar att vakna för tidigt. Verkligen! Idag är det i alla fall onsdag vilket betyder att vi slutar 14.15, mycket skönt. Måste plugga järnet idag eftersom jag inte gjorde det igår, tråkigt men sant.. Hejdå då!

Drömde om Justin igen :'( kommer aldrig få se honom...


When you say nothing at all

Hellu! Idag i skolan gjorde jag och Hanna den muntliga delen på nationella provet i engelska. Fett nervös, blä... Annars har det inte hänt så mycket, blev bjuden på glass vilket uppskattades. Och fick ett jätte fint skal av Johannes som jag tyvärr blev tvungen att lämna tillbaka när han skulle hem. Ska få köpa det som tur är❤ nu måste jag plugga, puss!


Walking in memphis

Nyss vart och gymmat med Moa. Nu ska jag duscha, sen kolla på film för ovanlighetens skull. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft. Varit allmänt glad vilket alltid är trevligt enligt mig, synd att mina kära kompisar inte tycker detsamma :( puss!

Vad fint hår va


God, where are you when I need you??

Omg. Ni anar inte vad som hänt. Vår dusch är typ sönder, eller det kalla vattnet är försvunnet så vattnet är kokhett, och jag överdriver inte när jag säger att det är 70 grader varmt. Det går alltså inte att duscha för då får man brändskador. Men så busig som jag är så gjorde jag ett försök, för jag tänkte att jag måste ju duscha liksom. Jag stod och grät efter bara en halv minut. Det gjorde så ont. En halvtimme senare gjorde jag ett till försök, jag klarade det inte då heller. Nu sitter jag här med shampoo i håret (hann ju inte tvätta ur det) och grinar. Vad ska jag göra? Finns det någon där ute som jag kan få duscha hos? Vid sånna här tillfällen är det okej att säga fml :'( :'(


Det ser ju ut att få plats i alla fall

Tänkte bara meddela er att han som jobbar på biograf myntet i Avesta icke har någon humor, så passa er. Igår var det roligt i alla fall, när vi skulle köpa biljetter, glömde nämligen skriva det i förra inlägget. Tänker inte ens berätta vad vi var med om för ni skulle tyvärr inte förstå, men ni kan ju läsa rubriken i alla fall. Nathalie fick verkligen till det, jädrans go tjej!


Bromance

Godmorgon! Igår var jag som sagt med Nathalie, vi var på den mest galna festen ni någonsin kan tänka er. Haha nej så var det inte men det kändes verkligen så. Vi var nämligen på bio och kikade på project x. Kändes verkligen som att man var med, ni kommer förstå om ni ser filmen. Efter det gick vi och åt pizza och sen var vi med Johanna och Amanda en stund. Vi var även och besökte det läskiga tornet i skogsbo med Viktor och Micke, jag kom ungefär till hälften sen vågade jag icke gå längre. Har inte varit så rädd på länge, fy fan vad obehagligt. Nog om det. Efter det åkte vi i alla fall hem till mig och försökte ladda ned jägarna 2 då båda ville se den men det gick inte så bra så det slutade med att vi "kollade" på cinderella story och sedan somnade vi. Nu har hon precis åkt då hon skulle iväg med som mormor. Idag ska jag bara vara hemma, vila, mysa och se på en hel del filmer. Skulle dock behöva plugga men det får (som vanligt) bli imorgon. Ha en bra dag!


Nice guys

Hej bloggen! Idag vaknade jag alldeles för tidigt, trotts att jag fick sova exakt hur länge jag ville. Idag ska jag i alla fall leka med Nathalie, hiho. Och jag är jätte jätte sugen på thai, miljoner år sedan jag åt det :( nu sitter i soffan i väntan på annan mat som då tyvärr inte är thaimat. Hoppas ni får en bra dag!


One day

Sitter och gosar med familjen till en trevlig film. Tycker dock synd om pappa som var till tandläkaren och drog ut en tand tidigare idag, nu sitter han och klagar och upprepar meningen "jag har fett ont i käften". Ska kika vidare nu, puss!


Storm ute, noooo

Idag är det fredag, det är storm ute och därför ska jag vara hemma för ingen vill vara med mig :( nej så är det inte! Men jag ska vara hemma och mysa, hiho. Dock ensam vilket alltid är tråkigt, men jag har ju min gosiga katt som i och för sig alltid är ute och letar pojkvänner. Nu ska jag gå och duscha för vi hade idrott i skolan sista timmen och jag var as biffig och orkade trotts att jag har ont i halsen. Hejdå mina vänner, ha en trevlig fredag!


Brynäs - Skellefteå, igen

Hockey idag igen, men idag dissar vi dom prickiga byxorna och kör på randiga strumpor istället!


Brynäs - Skellefteå, igen

Hockey idag igen, men utan prickiga byxor denna gång. Idag är det randiga strumpor som gäller ❤


Free fallin

Hellu! Allt bra? Själv känner jag mig väldigt hängig (ovanligt), men mår faktiskt inte bra, min förkylning börjar komma tillbaka tyvärr. Idag hade vi i alla fall nationellt prov i engelska. Gick inte bra :'( taggar till uppsattsen nu då!!! Hej IG.. Nu kom jag på att jag måste plugga så hinner inte skriva mer, hejdå då!

Idag hade vi slöjd i skolan vilket syns på bilden tycker jag!


Välkommen in

Hejhej! Idag hade jag två lektioner, sen åt jag mat i matsalen. Efter det åkte jag och Mathilda till karlfeldt för Julia va sjuk. Hanna skjutsade mig, jättesnällt, Mathilda va också snäll som följde med mig för annars skulle jag fått åka själv, fast det hade jag inte gjort. Efter det mötte Hanna mig och då gick vi först till Ica för att låna deras toalett då båda va jätte kissnödiga, men Ica killen ville tydligen inte öppna den åt oss så vi gick till bullens istället och fick äntligen gå på toa, men då blev hon som jobbade där jätte sur för man var tydligen tvungen att köpa nåt om man skulle få låna deras toalett, ops! Dåligt tycker jag, tänk om man inte har pengar och håller på att kissa på sig? Vad gör man då? Inget jag kan svara på i alla fall. Just nu sitter jag i soffan och myser och nu ska jag vara flitig och lära mig en karta. Ha det bra!


Brynäs - Skellefteå

Sitter och kollar på hockey i min världens bästa säng med mina fina byxor❤ tända ljus också (så romantisk av mig), det enda som fattas är lite sällskap! Ska mysa vidare nu, och hämta te. Puss


Love alone

Idag hade vi kulturdag i skolan, övade på kabarén bara. Annars då? Maten i skolan var inte god alls idag så trodde jag skulle svimma ett tag för jag var så hungrig, men jag hade tur så jag klarade mig. Nu ska jag gå och byta sängkläder för ovanlighetens skull, hoppas inte mamma ser det bara.. Sen måste jag lära mig Amerikas karta. Imorgon ska jag och Julia besöka ekonomiprogrammet och jag vill inte, inte hon heller tror jag. Det var allt för mig, puss på er!

Saknar Tyskland och psykhemmet vi bodde på❤


Angels on the moon

Ja. Idag hann jag plugga i cirka 5 minuter sen måste jag ha somnat. Trevligt.. Men det är väl som alltid. Plus att jag behövde lite sömn. Mår inte alls bra. Fortfarande ont i magen... Nu tänkte jag lägga mig i sängen och mysa till gamla gossip girl avsnitt. Någon som vill mysa med mig? Du är varmt välkommen. Godnatt bloggen!

Tröttish


ZzzZzZzZZz

Sover på SO-boken


Wherever you will go

Imorse var det jobbigt att gå upp, inte så konstigt då jag låg vaken halva natten. Hade idrott första lektionen och då fick jag en muskel i armen, blev as glad! Efter idrotten fick jag jätte ont i magen som jag alltså haft hela skoldagen vilket gjorde så att lektionerna blev riktigt jobbiga. Nu ska jag snart bege mig till köket för att äta lite mat vilket jag aldrig gör annars, eller? Jo då. Sen måste jag plugga kartor. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det nu blir av och inte slutar som det brukar. Vi hörs kanske sen, ha en fin dag!

Bästa killen ever!!


Slow dancing in a burning room

Hej! Idag, eller den tiden som gått av dagen har jag hunnit med att städa, laga mat och "plugga" (hehe), mycket duktig! Nyss kom mina föräldrar hem som varit i Stockholm hela helgen vilket jag visst glömt att nämna. Dom hade visst vart in på Ikea så dom fick med sig doftljus till mig bland annat. Väldigt gulligt och omtänksamt. Snart ska jag hoppa in i duschen sen bara mysa resten av kvällen och grina över att det ät skola imorgon. Ha en fortsatt bra dag!


Titanic ❤

Världens absolut bästa film. 100 år sen nu... ❤


If I die young

Myser för fullt i soffan. Trött, uttråkad, ensam, hungrig, stressad och inte alls glad. Har tröst ätit alldeles för mycket idag, och mer ska det bli! Ska kila iväg till köket och fixa käk nu.

Och förresten, my darling var med på kvällen är din!! ❤
Lyckades även få till ett leende på bilden vilket jag är stolt över. Ha en bra kväll!


Om det ändå vore enkelt


Godis ❤

Mitt nyttiga liv som alltså började igår rullar på väldigt bra...
Men behöver detta för att bli frisk!


Fight for you

Verkar som om jag får tillbringa resten av dagen i sängen..buhu, nästan jätte sjuk. Dåligt avslut på lovet :( fast nu är ju lovet slut enligt mig så vi säger dålig början på helgen istället.. Nog om det. Får hoppas att jag piggnar till lite för hörde igår om att ha myskväll med Nathalie och Alexandra.
Ha en bra dag!

Inte ett utseende som man tackar nej till...


Jar of hearts

Ber om ursäkt för att jag icke bloggat på ett bra tag. Har varit väldigt mycket på sistone, alla vill ju vara med mig.. Haha nej. Haft det både bra och dåligt dom här senaste dagarna i alla fall vilket är bra men endå dåligt. Logiskt. I torsdags så fotade Filippa mig vilket var trevligt, mycket fint väder också. Sen var jag med Johanna och några till vilket också var väldigt kul. På kvällen åkte vi även till donken. I morse på började jag mitt nyttiga liv. Åt en nyttig frukost och gick ut och sprang med Emelie direkt efter vilket slutade med mycket håll. Sedan duschade jag och vid halv 3 stack jag och min fina Hanna ner på stan där jag hittade lite fint. Pengarna ba försvann... På kvällen kom Johanna och Börje och hämtade mig och sen åkte vi till by och sedan karlbo, det var roligt. Skulle även haft klassmys idag men blev icke pga lite anledningar. Saknar min fina klass❤ nu måste jag sova, godnatt!


You must to keep your head high

Vet ni? Jag har världens bästa vänner ❤❤❤


Coast 2 coast

Haha, roligt inlägg gubben! Hej på er! Edvin va här en stund som ni kanske märkte på inlägget under, han åkte hem strax innan big brother började. Satt mig och kollade på det och nu kikar jag på glee. Hoppas på roliga planer imorgon, vill inte sitta hemma. Puss!


Skräckfilm med bästa <3

Idag har det inte hänt så mycket bara städat och sånnt. Nu är snuttepojken här och vi tittar på skräckfilm(Edvin) jag vågar inte:(
Hörs bloggen/ linnbumn


Följ mig!!

Linnangelicaburman @instagram


Breakeven

Idag är jag arg! Plus att vädret är fult, inte alls mysigt med regn längre... Nu ska jag städa mitt rum, jätte roligt. Nja, men det måste göras! Igår var och Emelie ute på en liten powerwalk eftersom jag åt en en hel chipspåse plus en chokladkaka. Fick ångest. Ska sätta fart nu, puss!

Tänk att kunna gå runt så där nu :( *mycket ledsen*


More than this

Obehagligt att vakna av att någon håller på och går runt och grejar i köket sen när jag går upp och kolla ligger alla och sten sover... Usch! Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag nästan gjort. Just nu regnar det ute, hatar regn egentligen, men så länge man sitter inne så är det ju jätte mysigt. Ska fixa frukost nu och sätta på en mysig film. Sen ska jag nog ner och duscha. Inga speciella planer idag som sagt, förutom att jag ska in till stan och sen skulle det komma lite folk hit också tror jag. Ha en bra dag! ❤

Saknar min Moa!!


All I need is you

Ligger just nu i min underbara säng och gäspar som en galning. Hur trött som helst. Haft en super mysig dag med min fina Hanna. Ätit onyttigt, pratat en hel del och grinat till titanic. Imorgon måste jag in till stan och fixa lite grejer, sen tänkte jag faktiskt tillbringa någon timme med matteboken, får se hur det slutar..förmodligen som alltid, haha. Tänkte även ta en springtur imorgon, borde inte men det är svårt att låta bli. Puss!


Grattis min älskling ❤

Hoppas du får världens bästa dag, älskar och saknar dig! ❤


Set you free

Igår vaknade jag upp bredvid Lovisa i min säng vilket var mysigt. Sedan for hon hem någon gång och då duschade jag sen åkte vi till farmor och käkade påskmiddag. Efter det skjutsade pappa mig till Nathalie, sedan tillbringades resten av kvällen i bystugan med trevligt sällskap. Idag hann vi bland annat med att bada ett tag och sedan kom far min och hämtade mig. Kommer somna rätt tidigt ikväll känner jag...blir en lugn kväll för min del! Mycket mys. Ha det fint!

Har en hel del bilder men bara dessa två som gick att läggas upp :(


Wow! Fett bra

Jag vill ha en kille som förstör mitt läppstift, inte min mascara.


Turn the tide

Dagen igår var mycket bra, askul med bio. Idag blir det också kul, hiho. Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3095824/images/2012/pic_197283549.jpg" class="image">


Big city life

Hej bloggen! Har inte tid nu, men Lovisa är här. Som jag saknat henne!! Bara Hedvig som fattas sen är allt perfekt. Vid fyra ska vi till Åsas och farfars grav och sen hem hit och käka. ikväll blir det bio med fina vänner inklusive Lovisa, mysigt värre. Ha en bra dag ❤


Finaste du!


Drops of jupiter

Första dagen på lovet vaknar jag av att telefonjäveln ringer kl halv 8, underbart! Har i alla fall ätit godaste frukosten och snart ska jag ner och duscha. Idag kommer Lovisa också, hiho. Hejdå mina vänner!


Down to earth

Hej på er! Dagen idag har vart både bra och dålig. Skrattat mycket, tjurat mycket. Efter skolan åkte i alla fall jag och Hanna ner på stan, hur kul som helst med min goa tjej. Kom hem någon gång efter sex och det första jag gjorde var att ringa Moa och la på för inte alls längesen. Hur bra är inte hon? Bäst! Nu har jag precis ätit mitt gröna äpple och sitter därför och nyser som en tok, plus kliar sönder mina utslag. Ikväll ska jag mysa med familjen, wey, längesen nu. Ha det fint!

Haha Omg... Men sötaste hunden i alla fall. Och det var inte jag som bloggade tidigare idag, puss


Hej

Det var inte jag!!!


Entligen slut på mensen!!!

Idag åt jag aioli och det är bland det godaste jag ätit, varje gång jag äter aioli så tänker jag på Edvins sexpack :)
Aja nu är mensen slut iallafall :)
Hörs bloggen. /linnburmn


Titanium

Legat och kollat på film sen jag kom hem, haha. Helt seg i hela kroppen. Skoldagen var helt okej. Fick påskbord i skolan också, som enligt mig inte riktigt var påskbord. Ska kila och ta bort sminket nu och sedan mysa vidare, orkar inte göra något idag (ej emo). Puss

Bild från helgen, goaste tjejen till höger!!


Innan jag kände dig

Till dig som ville att jag skulle lägga upp bilder på mitt rum, inga bra bilder här inte, men det får duga!


I wanna grow old with you

Var lite busig och duschade liten senare än vad jag skulle gjort, antar att jag måste sitta uppe i tre timmar till för jag kan icke somna med blött hår, då blir resultatet = mycket stort hår. Och nej, jag tänker icke blåsa det. Hejdå!


Paradise

Kom nyss in efter en kort promenad i det kalla vädret + att det är snöstorm (egentligen snöar det lite bara), kaos enligt mig. Innan det var jag och pappa iväg och hämtade våra klasströjor vilket blev väldigt krångligt, men nu så är det färdigt. Skolan idag var väldigt jobbig, tycker oftast att måndagar går hyffsat snabbt men inte idag. Fick träffa bästis i alla fall som är hemma från USA. Han hade med sig ett par converse till mig också, bäst är han❤ nu ska jag ner i duschen om jag nu orkar ta mig dit. Så underbart när man väl står där, men attans vad vägen dit är jobbig. Puss fina ni!


Grattis älskade vän ❤

Ha en jätte bra dag, love you sweetheart ❤


The way I loved you

Hej igen! Igår på kvällen busade jag lite med Moa och Johanna, sparkade boll bl a. Mycket kul! Idag vaknade jag, hann med att duscha och äta frukost och sedan kom farmor hit och åt med oss. Ikväll ska jag umgås med gosigt folk. Perfekt avslut på en toppen helg. Idag är det även 1 april vilket betyder att man får lura folk osv, och som alla år så går jag jämt på allt. Hittills har jag lyckas bli lurad hela åtta gånger, jag tror det räcker nu va? Ha en bra dag! ❤

Och juste det var nån som fråga i fall jag kunde lägga upp bilder på mitt rum, och haha ja det kan jag göra. Fixar det lite senare :)


Boyfriend

Hejsan! Bloggar senare så ni vet, måste dusch nu. Puss

Från igår


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu