One last time

Hej och förlåt för jättedålig uppdatering, har inte haft tid. Igår kom i alla fall Moa hem så då åkte jag hem till henne, först så hade vi det jättemysigt på holmen, sedan kilade vi på the last song och grinade, och till slut så somnade vi. Imorse vaknade vi vid 11 tiden, åkte hem till mig och käkade och sen åkte vi till Emma där vi befinner oss just nu. Hoppas nu på en jättetrevlig kväll, ha det fint!


23:34

Tja! Hemma från stugan nu, skönt. Vädret var väl inte det bästa så har varit lite tråkigt där borta.. Lite ensamt, haha. Det enda jag gjort är att äta eftersom jag för mestadels har haft väldigt tråkigt. Nog om det. Imorgon kommer min efterlängtade Moa hem, äntligen!! Drar nog dit och sover då tror jag, kan inte vänta liksom. Nu ska jag kolla på bridesmaids med far min. Godnatt ❤ Bästa tjejen!!


I'm in love now

Jag tror jag hört denna låt ca hundra miljoner gånger. Har jag tröttnat? Nej. Så fiiiin!


Love me

Hej, hej! Igår på dagen gjorde jag inget, typ, men på kvällen åkte jag hem till Edvin och så sov jag där. Jättemysigt! Nu är jag hemma och har nyss ätit pizza, igen..åt det igår också. Snart ska jag tråkigt nog bege mig till våran stuga i Gävle med mina föräldrar. Inte ens fint väder.. Ja, ja! Har ändå inget för mig, alla är ju bortresta :( vi hörs en annan gång, ha det fint!


Mitt rum


Känner du detsamma detsamma detsamma som mig

Hej bloggen! Idag fick jag och Hanna finskjuts (xD) till stan. Köpte goda saker och gick sedan och letade efter ett ställe att sitta på men det var fullt överallt? I Avesta, ja... Hittade till slut ett ställe och satt där och pratade en del tills det blev för varmt då gick vi in på plus och fann några saker på rean. Nu på kvällen drog jag, Hanna och Axel till tjärnsjön och badade. Gosig dag! Pussigull❤ (skulle publicerats igår)



Satc plus frukost på sängen


Thursday

Idag är en sådan dag då man inte vill gå upp ur sängen, då man bara vill dra täcket över huvudet och ligga kvar där för alltid. Men, det är fint väder och jag ska förmodligen umgås med min goa Hanna❤ plus att Edvin kommer hem imorgon, och Moa på måndag. Jag kan alltså inget annat än le!


So true


Beautiful soul

Ännu en bra dag! Spenderades med min fina vän Nathalie. Solade och badade hemma hos henne, mycket fint väder idag❤ nu ska jag iväg på annat! Ha det bra!


God kväll

Fick för tionde gången på denna blogg en kommentar om att jag ska visa hur mitt rum ser ut. Inget märkvärdigt direkt.. Men självklart, jag fixar det. När jag städat, kanske imorgon eller dagen efter det :)


Tröstäter ❤


My girls

Imorse vaknade jag upp bredvid Edvin och någon gång efter det kom Johanna och hämtade mig och sedan åkte vi vidare hem till Moa i Hedemora, åt på donken, pratade, skrattade, skaffade blåa tungor och bara hade det bra. Mina godingar! Sen jag kom hem har jag bara legat i min säng och halvsovit, pratat med Moa i telefon också. Nu väntar jag på MAT som aldrig vill bli klar... Efter det ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på film. Imorgon ska jag vara med Nathalie, har saknat henne riktigt mycket så det ska bli skönt! Puss ❤


The one that got away

Är i Hedemora med dessa godingar! Jättetrött så ska snart hem och sova, hörs sen!


Arg

Är det verkligen sommar? Det är något jag undrar och har gjort väldigt länge. Så trött på detta... Jag ska i och för sig inte klaga då jag varit i Spanien och haft det varmt och skönt. Men, detta är sjukt... Jag vill ha sol!!! Och det vill alla andra också så varför kan vi inte få det? Bara regn, regn, regn hela tiden, varje dag.. Jag vill inte spendera den tiden dom är kvar av mitt sommarlov i min säng och kolla på film, det funkar i och för sig om man kollar med någon. Nej, jag ska ha sol. Så är det bara!


Åh❤


Long time

Hejsan! Ligger i min säng och har gjort det enda sen jag vaknade, typ... Har kollat på film och ätit världens godaste choklad, milka❤ annars då? Har inte så mycket att säga.. Väntar på att Edvin ska höra av sig så ska vara med honom i alla fall. Gos!


Natti


Trötter

Trodde detta skulle bli en bra dag, men det verkar inte bli så. Planerna för imorgon blir inte av, tråkigt, men det är nog bäst så. Behöver vara hemma och vila upp mig. Nu ska jag kolla på twilight och drömma om b&j's❤


Stelt...


I won't give up

Hemma! Städat, duschat och ätit. Ligger nu i min säng och inväntar ett samtal. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och om jag har väldigt mycket tur så kommer Edvin hit och sover med mig inatt. Känns jättekonstigt att sova ensam nuförtiden, har nästan inte sovit ensam en enda dag det här sommarlovet. Sällskap är trevligt! Puss, vi hörs ❤


Batman

Godmorgon! Igår vid 12 åkte jag & Hanna upp på stan. Mysigt och väldigt trevligt. Blev bl.a bjuden på fika vilket uppskattades! Vid 5 åkte jag till Rasmus där det blev film enda från kl 5 på kvällen till kl 6 imorse med Emma, Victoria, Gustav, Hugo, Rasmus och Edvin. Nu ligger jag här efter 2 timmars sömn, helt slut. Saknar min säng ❤ vi hörs när jag kommer hem, puss! (skulle publicerats imorse)


Marathon

Hemma hos Rasmus på film maraton, gos. Hörs imorgon!


Två från i torsdags ❤


Märks att pappa varit hemma själv i 2,5 veckor...


Home sweet home

Igår kl 11 landade mitt plan hemma i Sverige. När jag kom ut stod min underbara Moa och väntade på mig. Blev så otroligt glad!!! Det var så himla skönt att få träffa den tjejen igen. Hon vet hur man gör mig glad hon. Vid 6 tiden igår kom min fina pojk hit, riktigt skönt att äntligen få träffa och umgås med honom igen. Honom tycker jag om! Nu ska jag gå och packa upp mina kläder och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. Att sova i tid är ett måste! Minns inte senast jag gick och la mig tidigt... Hörs senare!


Tivoli world

Hej, hej, hej!! Har hänt väldigt mycket på sistone... Vet icke vart jag ska börja därför tänker jag bara berätta om dagen idag som tillbringats på tivoli. Idag var ingen vanlig dag, jag, Åsa-Linn har nämligen åkt frittfall!! Sjukt... Konstigt att jag lever för mitt hjärta mådde inte bra när jag väl satt där och inte hade något val... Men nu är det gjort och det känns bra. Har åkt en massa karuseller och skrikit jättemycket som vanligt så nu gör halsen ont. Har även umgåtts med bästa barndomskompisen, väldigt trevligt! Hemma i Sverige om en dag. Puss bloggisen ❤


Just det


Söndag

Hej! Igår var det som sagt väldigt varmt, tillbringade halva dagen med fläkten och resten i poolen. Idag kom jag på att jag har som alla andra år lyckats bli brun endast på framsidan... Haha, så typiskt mig att bli jättebrun på antingen fram eller baksidan och inte alls brun på andra. Ser rätt kul ut! Nog om det. Nu har jag duschat jättelänge (som vanligt) och tänkte nu mysa till en film vilket jag inte gjort på ett väldigt bra tag. Ha det fint!


Bästa Moa ❤❤


Small bump

Idag är en varm dag, en ovanligt varm dag. Luften är varm och det går knappt att andas utomhus, därför är det jag & fläkten idag! Imorse gick jag upp jättetidigt, som alla andra dagar här... Haha! Åt godaste frukosten och sen gick jag och mormor ut och gick. Trodde jag skulle svimma helatiden så fick ta bussen tillbaka, är inte van vid denna värme...klenis! Nu ska jag äta frukost för andra gången idag, frukost är gott ❤ jag har köpt finaste halsbandet förresten! Puss fina ni ❤


Ed Sheeran är bäst ❤


:(

Instagram har ett stort fel, på riktigt... Alla jag följer har bytt profilbilder med varandra? :( någon som har samma problem?


Fredag den 13de

Hittills har jag lyckats bränna sönder min rumpa, blir nog roligt att sova inatt... Annars då? Dagen var trevlig och jag lever. Hemma i Sverige om 6 dagar! Puss ❤


Justgirlythings


Varje dag....


Beauty and a beat

Igår var en bra dag! Var på landet, solade, åt god mat, åt ute, myste med kusin, åt godaste glassen, badade, solade mer och pratade tango med bästa.


Snow

Finaste trappen ser ni på en av bilderna! Natti ❤


Pink

Finaste❤


Förvänta dig aldrig något här i livet, det blir ändå aldrig som man tänkt sig

Hoppas ni haft en bra dag? Min dag var hyfsat bra. Just nu: dåligt humör - godnatt bloggen ❤


Svar

Någon undrade vem killen på bilderna var, det är min kusin!


Today


Mini


Your call

Dom senaste dagarna har varit lite sisådär... Nu ska jag äta frukost och sedan slänga på mig bikinin. Lite bilder som jag inte kunnat ladda upp tidigare, kommer mer senare!


:'(

Morfar ❤❤



41or

Finaste skorna ever!!!! Och äntligen ett par klackar i min storlek, behöver dock lite cash... Har jag någon snäll kompis?


Lego house

Omg!!! Blogg.se appen funkar igen, så glad! Ligger just nu i sängen och kokar sönder, tror jag har feber :( eller så är det jättevarmt! Har försökt blogga minst tre gånger dom senaste dagarna men det har inte funkat så jag blev arg. Jag längtar hem... Eller jag vill egentligen bara ha hit dom som jag märkt att jag inte klarar mig utan. Gud så jag saknar dom! Mina vänner, min pojkvän. Åh, ja... Dagen idag var väldigt varm men eftersom jag är så solbränd så tillbringa vi inte dagen på stranden, blev lite annat istället. Nu ska jag dricka vatten, ha det fint! ❤ Och...alla fina bilder jag tagit på stranden försvann :( laddar upp när jag tagit nya, Oki? Bra!


00.00

Hej bloggen! Ligger i sängen och dör pga värmen, men det är bra, varmt ska det vara. Här är det som vanligt full rulle... Aldrig får man vila men det är kul! Kom fram vid halv 4 i söndags och då åkte vi till mormor och morfar och åt och sedan vidare till min farbrors fina hus där vi såg på finalen, grymt!! Igår var jag på stranden hela dagen fram till klockan 6 då åkte vi hem och duschade och gjorde oss i ordning sen hem till min kusin som hade fest, var typ 50 personer där så fick ont i handen av att hälsa så mycket och munnen också så klart (man pussas när man hälsar här, exde) :( idag var jag på stranden igen sen åt vi på restaurang, mycket trevligt! Nu ska jag sova, hoppas ni mår bra, det gör jag men jag längtar hem en hel del även fast ni inte tror det så gör jag det! Saknar mina hjärtan. Puss puss och kul att ni läser min blogg fast jag sagt att jag inte ska blogga under tiden jag är här, men jag ångrade mig, jag ska det. Ni är bäst, hejdå ❤

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu