När man längtar tar saker tid

Ligger uppe i dubbelsängen med Moa bredvid mig, gos. Hon kom till mig vid 6 tiden igår, vi lagade tacos och sedan byggde vi på våra dubbelhakor med chips och choklad till en riktigt bra film vid namn something borrowed. Tipsar!! Nu vill jag ha frukost. Ha det fint ♥


X factor

Precis kollat på x factor som jag missade i tisdags. Fy vad dåliga val juryn gjorde, blir så arg!!!! Ibland undrar jag om de verkligen kan det här med musik...självklart var många av de som gick vidare värda det men 30 % av dom var absolut inte det!

En av dom som verkligen borde gått vidare men inte gjorde det.


Catching feelings

Godmorgon. Min säng har aldrig varit så skön. Regnet öser utanför (jättemysigt) och jag vill aldrig gå upp idag. Träningsvärk i hela kroppen, till och med foten. Wow, visste inte att man kunde ha det. Idag MÅSTE jag plugga, plugga, pluggaaaa!!! Okej glöm det, jag skrev aldrig så för det är så att varje gång jag gör det så blir det inte av. Jag vill ha frukost på sängen, så gosigt. Sist jag fick det var 22a januari. När får jag det nästa gång? 22a Januari 2013. Haha. Är så trött, men inte kan jag sova för det. Tänkte ladda med frukost och en bra film för att sedan kunna plugga. Önskar mig själv ett stort lycka till och hoppas att allt går som det ska denna dag. Ha en bra dag fina ni!


Fina tillfällen i livet ♥


Thought of you

Förlåt! Allt är inte på topp just nu så har därför ingen blogglust...hur som helst så har jag de senaste två dagarna varit i skolan och umgåtts med goda vänner, tränat handboll och fått benhinneinflamation. På måndag har jag två prov, engelskaprov och ekonomiprov på hela SEX kapitel (!!!) min helg kommer bli så rolig♥ nästa vecka på onsdag kommer de tyska handbollsspelarna hit också, ska bli jättekul att få träffa dom igen så det ser jag fram emot. Ha det fint!


Tackar Gud som givit mig en så fin vän

Hon hjälper mig genom allt.


Hej hej

Till er som säger att min dubbelhaka inte existerar.


Godmorgon!

Vaknade kl 7 och gick direkt upp och duschade. Har ätit frukost i lugn och ro, bästa som finns. Ska snart klä på mig och fixa mig lite. Idag är det tisdag vilket betyder lång FE lektion, hela 125 min...
Tror faktiskt att jag tar frukost nr 2 nu när jag ändå har tid över ;) ha en bra dag!


Grinar sönder

http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=TYSGbiKWAW8


Got me good

Hemkommen från en helt okej skoldag. Tog bussen vid 11, åt lunch med tjejerna och därefter blev det Sannas goda cupcakes eftersom Julia fyller år idag. Stort grattis till dig!! Efter det hade jag engelska och företagsekonomi som idag gick ovanligt fort. Till sist matte där jag var jätteduktig, gick också väldigt fort. Nu sitter jag i soffan och äter kalaspuffar vilket är jättegott. Lär plugga en hel del idag så jag hoppas att jag kommer igång snart. Idag plattade jag håret också, hela håret alltså, längesen. Ha det fint!


HAHA KUNG


Tipsar inte


What are Words

Satt med gåshud precis hela låten. Fy tusan vad den låten berör mig, och vilken duktig kille!


Punkt

Vissa människor har verkligen inget vett i huvudet.


YOLO


Never let you go

Hej! Igår vid 6 tiden åkte jag hem till min efterlängtade pojkvän. Kul att få träffa honom igen. Sov kvar där också och kl 05.30 ringde alarmet imorse då han skulle iväg på golftävling, så fick skjuts hit någon timme senare. La mig direkt i sängen och försökte uppdatera dom nya inställningarna på min iPhone vilket gick så där...men efter ett bra tag så gick det. Jättesöta nya gubbar, det är det bästa. Och att man kan ha på "stör ej", mycket bra. Lyckades somna om vid 8 och vaknade strax innan 11. Gick upp och åt godaste frukosten framför en massa William Spetzvideos. Längtar så till ikväll♥ bästa!!! Ha en bra dag.


Långa nätter

Godmorgon! finisar! Sovit gott? Igår vid åtta åkte jag och byggde muskler på gymmet med brorsan och far min i två timmar. Jag var bäst! När vi kom hem tittade vi på project x och åt chips och choklad, så himla gott!! Somnade vid 1 och vaknade 8 imorse...ska snart slå på en film och äta frukost, sen ska jag till stan en sväng hade jag tänkt. Senare på dagen ska jag nog vara med Edvin tror jag. Ha en bra dag!


Det här är livet mina vänner


Falla fritt

Haft en helt okej dag idag! Haft två FE lektioner, matte och idrott. På idrotten blev det intervaller. Nu sitter jag här, helt f ö r s t ö r d. Kan inte röra på mig, har så ont. Kan bara beskriva mig själv med ett enda ord just nu, OTRÄNAD. Måste bli frisk och komma igång igen. Idag ska jag vara hemma, så skönt. Kolla på film, äta god mat, äta bara liiiite godis eftersom jag har gett mig in på mitt åttionde försök i att ha godisförbud, men det är okej att smaka två godisar tycker jag. Jag borde verkligen plugga också! Får se hur det går...nu ska jag med ett stort leende på läpparna njuta av denna fredag. Ha det fint ♥

Love this girl



Du förstår mig


Believe

Hej bloggen! Idag har jag klarat en dag utan iPhone. Det var väldigt jobbigt, men ändå lite skönt. Annars då? Skoldagen var ganska okej. Vi åt tårta på FE lektionen eftersom Jambo fyller år (GRATTIS!!) och det var gott.
Kör lite - och +
- Två prov nästa vecka = måste plugga hur mycket som helst
- Idag åt jag godis fast jag har godisförbjud
- Har noll koll på vilka lektioner jag har imorgon eftersom mitt schema finns i min telefon som ligger i ris.
- Har idag för femtionde gången tappat bort mina hörlurar.
 
+ Jag kanske, bara kanske slutar tidigt imorgon pga inställd svenska. Standard.
+ Edvin kommer hem imorgon!!
+ Hittade min turpenna för några timmar sedan som varit borta x antal månader. Som jag har saknat dig.
+ Imorgon kan jag äntligen säga "YES, DET ÄR FREDAG IMORGON!!"
 
Godnatt ♥

One time

En gammal goding, fast i en nyare variant!

The lucky one



The way you are

Hello! Började denna dag med att tappa min kära iPhone i skoltoaletten. Det var hemsk. Nu ska den ligga i ris i två dagar. Hur ska jag klara mig? Kommer den överleva? Det jobbiga är att det känns som att jag kunde ha räddat den tidigare. Men min hjärna slutade fungera när det hände, det var ungefär så här "ligger min iPhone verkligen i toaletten??". Det gjorde den, min stackars, älskade, lilla iPhone. Jag är så ledsen för att du fick bada i skoltoaletten, det kan knappast ha varit en rolig upplevelse. Det värsta är imorgon...Hur ska jag vakna? Jag äger ingen väckarklocka. Livet är hårt... Det enda positiva är att jag fick tröstäta pommes idag och det var underbart.
NU: X FACTOR!!! Sen måste jag läsa i min psykologibok. Hoppas ni hade en bra dag!

JAG VILL ÅKA TILL LONDON!!!!

Snälla ta mig dit någon


The hardest thing

Hej på er! Tyvärr har denna dag inte varit så jättebra, haft ont i magen i stort sätt helatiden. Nu myser jag i alla fall till X factor, gosigt men saknar dock min pojke. Vi hörs en annan gång, pussigull!


Kan icke sova

SENASTE:
Dryck: oboy
Telefonsamtalet: Moa
Sms: Ekholm
Sång du lyssnade på: sen en tid tillbaka

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: ja
Förlorat någon speciell person: ja
I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja det har jag
Fått ditt hjärta krossat: nej
Skrattat så att du har börjat gråta: standard
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Kysst en kompis: ja
BLANDAT:
Hur många barn vill du ha i framtiden: 3!!! Lotta, Lars och Logan
Har du några husdjur?: lilla My
Vill du ändra ditt namn: ja
Vad gjorde du under din förra födelsedag: minns inte riktigt, men jag åt i alla fall tårta
Vilken tid vaknade du idag: 09.48
Vad gjorde du igår runt midnatt: skrattade
Någonting som du längtar till: my love
OM DIG:
Vad är ditt namn: Åsa-Linn
Stjärntecken: vattuman
Hårfärg: brunett
Längd: 173
Piercings: öronen
Tattoos: nej
Höger eller vänster: höger
JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: försöka sova
Väntar du på: ett sms
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda
Kramar eller pussar: åh, båda
Kortare eller längre: längre
Yngre eller äldre: äldre helst, men spelar icke någon roll
Romantisk eller spontan: BÅDA! Men romantisk♥
Snygg mage eller snygga armar: mage
Tatueringar eller piercingar: inget
Känslig eller inte: känslig
Ragg eller förhållande: förhållande
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Gjort något sjukt spontant: åkt till donken mitt i natten
Krossat någons hjärta: jag hoppas inte det
Dissat någon: ja
Gråtit när någon dött: jo
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja
TROR DU PÅ:
Kärlek vid första ögonkastet: ja!
SVARA ÄRLIGT:
Varit otrogen: nej!
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja visst
Vad kan du inte ”leva” utan: familj, vänner och mat♥
Har du svarat ärligt på dessa frågor?: absolut


Hall of fame

Hola! Sitter i min säng med bästa Melissa i öronen. Är hungrig och ska därför alldeles strax ta mig något att äta, men först - blogga!! Igår på eftermiddagen åkte vi hem till Moa. Dit kom även Pernilla. På kvällen gick vi ut och umgicks med några och det var trevligt. Sedan sov jag, Pernilla och Moa hemma hos Moa. Jättemysigt! Haft en lugn men väldigt bra helg faktiskt. Har dock ätit alldeles för mycket godis, men YOLO. Nu ska jag som sagt äta, sen har jag skolarbeten att göra. Kl åtta är det x factor också som jag ska se på. Vi hörs!


Kvar i nåt jag lämnat

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Kvar i nåt jag lämnat, för länge sen


Morgonhumor ♥

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=20MQ2BB2OYY


I MISS YOU


Stand by me

Godmorgon! Ligger i min säng med en sovande Moa bredvid mig. Såg att jag inte bloggade igår, glömde bort. Var i alla fall i skolan och det hände inget speciellt. På kvällen kom Moa till mig och så myste vi till Pearl Harbor med godis och popcorn. Supergos. Nu är jag hungrig och vill ha frukost så vi hörs en annan gång. Puss!


Ser fram emot morgondagen


Skön ❤


Bag of bricks

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat. Under tiden jag inte har bloggat (2 dagar) har jag bl.a haft skolfoto. Och herregud. Ville gråta efteråt. Fick se och det var nog det fulaste skolfotot jag någonsin sett. Tror att jag måste byta skola för att slippa skämmas, så illa var det. Fick dessutom för första gången i hela mitt liv sitta på ett skolfoto. Betyder det att jag har blivit kort? Eller har de andra blivit långa? Aaaah. Vet inte riktigt. Jag har även varit ute på långpromenader och rensat tankarna. Jag har också lagat mat, mycket duktig. Tittat på X factor och ätit en del. Varför ska mamma alltid köpa så goda saker? Går liksom inte att sluta äta.
Idag - varit i skolan och umgåtts med min underbara klass, haha... Har även ätit en så kallad namnsdagsfika med några godingar eftersom jag har namnsdag idag. Supergos! Nu ska jag gå och äta, puss och hejdå!


X factor

Isak - vilken grabb!! Mycket duktig.


Superman

Nyss mina damer och herrar, duschade jag på endast 25 min. Rekord!! Och då rakade jag till och med benen. Jag kan i och för sig ha duschat snabbare än så förut, för några år sedan. Men inte har duschat så fort på länge i alla fall. Nog om det. Har städat mitt rum och ätit god mat. Nu ska jag invänta x factor som börjar om en kvart ungefär. Sen efter det ska jag läsa lite, sen kolla på film med mamma. Måndag imorgon vilket betyder sovmorgon till kl halv 1, underbart. Adios!


Äter magiska chokladflingor


Yeah


A thousand miles

Hej, hej! Idag har jag ätit så mycket. Herregud. Jag har varit på Ikea och i min sommarstuga. Jag har varit glad, arg och hyperaktiv. Jag har ätit massvis med godis, även glass, paj och pizza. GOTT! Har även åkt bil jättelänge med 1 % batteri. Jobbig upplevelse. Nu äter jag popcorn, dricker saft och kollar på körslaget. #lovelife


Löshår från tajmahal

Säljer äkta löshår från tajmahal för 400 kr. Använt en gång. Någon som vill köpa?? Hör av er! 0762765322

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3095824/images/2012/pic_504b6066ddf2b37ba6002857.jpg" class="image">


I LOVE YOU


Godmorgon!

Äter chokladflingor och tittar på never say never. Snart far hela familjen till Gävle där vi ska spendera dagen, blir förmodligen kvar över natten också. Ha en bra dag! Puss ♥



Everything changes


Vill inte mer

Ätit god med familjen och haft ett trevligt samtal med min vän Moa.
Nu: Top Gun med mamma, plus en massa onyttigheter. Gosfredag!


Paradise

Tjenare! Idag var det jobbigt att gå upp, men jag klarade det. Slutade skolan kl 12 men gick frivilligt och hade italienska då jag skulle vänta på pappa eftersom han skulle skjutsa mig till pickaboo där jag köpte en väldigt underbar godispåse. Vilken lång mening. Ni kan då alltså själva räkna ut vad jag gör nu. Har just skickat iväg en svenskauppsats, skönt att ha det gjort. Ikväll ska jag straffa mig själv pga dåligt provresultat. Frågan är hur?


Beredd på allt

Ligger i min säng och tittar på the lucky one. Vill ha sällskap!! Har i alla fall planerat att somna i tid så jag får hoppas att det blir så. Imorgon SKA jag till skolan. Efter det ska jag köpa massvis med godis och sedan skynda mig hem där jag ska spendera kvällen. Måste bli frisk så att jag kan börja träna handboll igen. Känns faktiskt som att godis är den bästa medicinen, håller ni inte med? Hoppas ni alla haft en bra dag, godnatt ♥


Typiskt

Insåg just att det var pannkaka i skolan idag...


Jag & min säng

Idag var det tänkt att jag skulle gå till skolan, men min kära mor hindrade mig. Och det gjorde hon faktiskt rätt i insåg jag nu efter att ha upplevt årets värsta hostattack. Känns jobbigt att missa lektioner, men jag kan ju inte göra så mycket åt saken. Får jobba extra hemma sen helt enkelt. Känns nästan lite som att jag saknar skolan faktiskt. Haha, lär ångra det där när jag är tillbaka men är så trött på att vara hemma. Nu ska jag gå och äta frukost (♥♥) nr 2 eftersom frukost nr 1 inte gjorde mig tillräckligt mätt. Vi hörs sen fina ni!


Down to earth

Jag har världens finaste vän - Moa. Hon kom med en present till mig tidigare idag som gjorde mig så himla glad. Du är bäst hjärtegull♥ nu äter jag favoritflingorna och kolla på himym. Ska strax lägga mig och vila en stund, sen invänta min pojk som kommer hit lite senare. Adjö!


If you never try, you'll never know

Hej fina ni! Hur mår ni idag? Sängläge för min del idag igen. Nyss kollat klart på Dear John, det var jobbigt. Extra känslig idag, haha. Ikväll får jag förhoppningsvis träffa Edvin, äntligen!! Ska fixa en rolig film att se på nu tänkte jag, måste skratta lite. Ha en bra dag ♥


Ovanligt


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Hela denna dag har jag tillbringat i min säng. Kollat på 7 filmer, nyst exakt 47 gånger och snorat en hel del. Känns som att denna förkylning kommer bli svår att bli av med. Men har ätit en massa C-vitaminer så får hoppas att det hjälper lite.

Förresten...Mördaren utanför mitt hus igår var ingen mördare. Det var tydligen min farmor :) lol. Har lite skuldkänslor nu över att jag inte släppte in henne, men hon skrämde verkligen livet ur mig..det finns ju vissa nackdelar med att ha bra fantasi ibland.


Pearl Harbor

Underbara, fina film.


Only you

Varför var jag ens i skolan igår? Jo, för att jag hade prov och för att jag inte orkar hamna efter i alla ämnen. Det var i alla fall dumt... Nu är jag dödssjuk. Nu ska jag ladda ned massor av gosiga filmer så att jag har något att sysselsätta mig med denna dag. Är du också sjuk? Kom och umgås! Ha en bra dag ❤


Kiss me

Med bästa Ed Sheeran i öronen går jag nu och lägger mig. Godnatt ♥


Älskar er ♥♥


Half a heart of love

Idag var jag med om en mycket tragisk sak. Jag var helt säker på att jag skulle dö. Det var nämligen en mördare utanför mitt hus, som aldrig ville gå därifrån. Som tur var så kom pappa hem efter 30 hela minuter, men då var han så klart borta...så tyvärr åkte han inte fast. Annars då? Gymnasiets första prov är nu avklarat och det var allt annat än enkelt. Idag fick jag även krama om min Moa, bästa känslan♥ PUSS


Leavin

Avslutar denna tråkiga söndag med 38,8 graders feber och en hel del ångest. Positiva saker: bästis är hemma från Grekland. Äntligen, nu är jag hel igen. Just pratat tango med mitt hjärta, och gud så jag saknar honom, det är jobbigt att sakna. Det var inte positivt. Hur som helst, klockan är ställd på 8 imorgon trotts att jag har sovmorgon till halv 1. Måste plugga då jag inte kunnat gjort det idag...får hoppas att jag vaknar upp okej imorgon så att jag kan åka till skolan, för något jag vägrar är att missa provet. Orkar inte göra det sen. Nu måste jag sova. Godnatt fina ni ♥


Jag ska jämt förstöra

Förbannade förkylning och feber som hindrar mig från att plugga. Längesen jag var så här sjuk, hade glömt hur det var. Känns i alla fall som att det blir ett F imorgon och den känslan får mig att vilja gråta...ibland är livet allt jobbigt. Nu ska jag slå på en till film, femte filmen för idag faktiskt. Kram ♥


Skittles ♥

Omg!!!
I fall någon tänkt göra en tårta till mig när jag fyller år så är det den här jag önskar mig.


Åvestadal ❤

Saknar det så mycket som det går.


Sunday

Hela världen snurrade igår innan jag somnade. Typ 100 graders feber, garanterat. Nu ska jag invänta en väldigt snäll typ som kommer med halstabletter till mig. Ha en bra söndag!


Natti ❤

Hej mina vänner! Jag är tydligen sjuk :( har inte tid att vara det...hur som helst, har nördat twitter hela kvällen, medan alla andra är på party, hehe. Hittade en massa "when boys" texter, var tvungen att spara dom.


I just need to talk to you

Now


The typical jag

Läste en sida.
"Ska bara ta en bild" - Tog 67.
Läste om samma sida eftersom jag hann glömma det som stod.
"Ska bara hämta en bulle" - Lagade mat. Dags att börja nu va...

Fräsch


Jag vill ge dig allting jag har

Godmorgon mina fina! Varit vaken ett bra tag faktiskt, enda sen 7..lyckades somna inatt trotts att det spökade på mitt rum. Jag överlevde i alla fall, tack gud! Just ätit en god frukost, standard. Hemma själv hela helgen, nästan...tråkigt! Så jag lär passa på att plugga när jag ändå inte har något för mig, eller jag måste plugga. Annars blir det underkänt på måndag, har nämligen mitt första prov på gymnasiet då. Förresten, min dator funkar igen. Eller bara halvt, men bättre än inget. Tack kära broder♥ nu ska jag spela hög musik, sjunga till den och vara glad. Ha en bra dag allihopa!


Smile for no reason

Fick en lite konstig kommentar, en sådan som bara kommer ibland utan anledning...tror jag? Någon undrade om jag aldrig var ledsen, om jag istället alltid var glad och "positiv"? Inget av det stämmer... Jag är visst ledsen, rätt ofta faktiskt. Jag är en väldigt känslig person, jag tar väldigt lätt åt mig av det andra säger och reagerar på småsaker hela tiden. Det är jättejobbigt, men jag jobbar på att få det att bli bättre. Jag gråter väldigt lätt, inte bara när jag är ledsen, utan ofta när jag är glad också, när jag t ex får ett fint sms. Dock vill jag aldrig visa att jag är ledsen för någon, jag tycker bara inte om det, så jag håller mig alltid. Allt kommer istället när jag är själv. Men ibland orkar man helt enkelt inte, då bryter man ihop inför folk även fast man absolut inte vill det. Händer dock väldigt sällan när det gäller mig, då är jag ledsen på riktigt. Jag har alltid försökt leva med "det kunde varit värre", och det gör jag än. För så är det oftast, förutom om någon dör kanske... Men ibland vill man bara strunta i den meningen. Jag är inte alls glad jämt, men jag försöker ALLTID att vara det när jag har folk runt omkring mig. Speciellt här på bloggen, jag försöker vara glad när jag skriver så att det inte blir några negativa inlägg, ibland går det, ibland inte. Hur som helst, jag är en glad person, det är jag. Men inte alltid. Jag försöker och gör bara allt för att inte visa att jag är ledsen när jag är det. Hoppas det räckte som "svar". Kram ❤


Bu

Omg. Nu dör jag. På riktigt. Det spökar nämligen här, i mitt hus. Tror ni att jag kommer kunna somna? Inte en chans. Jag är dessutom den enda som är vaken. HJÄLP


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu