It ends tonight

Hellu! Hemma nu, och helt slut. Haft det jätte jätte trevligt med mina fina tjejer. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska höra med någon lite senare. Fast helt ärligt så funderar jag nästan på att stanna hemma då jag har så himla ont i min mage. Det visar sig! Nu ska jag kika på gårdagens avsnitt av let's dance. Ha en bra dag ❤


Dutty love

Kilar iväg och hämtar Moa, sedan vidare mot Nathalie. Ha en toppen bra fredag!! ❤


Äckel

NEEEEEEEEEJ!! Har fått tidslinjen = mitt liv är förstört :'( :'(


Boys don't cry


Så länge man inte ger upp har man inte förlorat

Hej och välkommen till Sveriges mest uppdaterade blogg!! Eller? Måste plugga, äta, städa. Orkar inte, hinner inte. Imorgon ska jag mysa med två favoriter. Imorgon är det också fredag, hatar dom skoldagarna, eller rättare sagt dom lektionerna vi har då. Hejdå bloggen!

Finaste jag någonsin sett, efter Justin kanske. Eller nu blev det svårt. Älskar dig i alla fall ❤


I'm just gonna take a minute

Jobbig dag! Min höft är ur funktion bl a. Slutade tidigt i alla fall, men pappa fick komma och hämta mig för jag kunde inte gå. Idag regnar det också, nästan lite mysigt (inte om man är utomhus). Hoppas ni mår bra, får göra ett inlägg senare som kanske blir lite roligare att läsa. Puss!

Puss Anton, du gjorde min dag lite bättre ❤❤❤


Little house

Gråter lika mycket varje gång jag hör den, sorgligast + finaste låten. Buhu, ska grina vidare nu (xD) godnatt mina få men trogna läsare ❤


Haha pappa, du är så go!

 

image description


Ett sätt att se på saken

Hej! Måste bara börja med att säga att jag gör dag 3 så fort jag orkar och har lust för det. Idag var skolan helt okej, dock onödig skoldag enligt mig, inte gjort något vettigt alls. Men haft roligt med mina goingar❤ efter skolan gick jag och Emelie ut och sprang, men det var rena helvetet, kanske borde lyssna på läkaren. Gick dock för det mesta. Nu ska jag poppa popcorn, bästa! Sen kolla på film. Så skönt med pluggfria veckor!! Och idag hade mamma köpt nutella också, äntligen. Ha det bra!

Det blåste lite, plus regn imorse </3


I'm not gonna break

Sitter proppmätt i soffan efter en jobbig dag! Började dagen med att jag försov mig så klart, fick stressa ihjäl mig plus att jag inte hann äta frukost. Skulle ju hinna med bussen som skulle gå klockan tio i nio från skolan då vi skulle på någon elevrådsgrej i parken. Fick springa som fan eftersom jag var så rädd att missa den, men som alla andra år så kommer bussen 20 min försent vilket gjorde att alla fick sitta och vänta på oss innan de kunde börja. Pinsamt! Detta betyder också att jag kunde försovit mig lite längre, haha. På lunchen passade jag på att träffa Nathalie och Johanna vilket var jätte trevligt. Slutade två och då for jag tillbaka till skolan för att gå på läxläsningen där jag pluggade matte. Vid sex åkte jag och gymmade med Moa, men idag var jag riktigt seg i hela kroppen, kan ha att göra med att jag sov så dåligt inatt. Nu är jag i alla fall hemma och sitter nu och kollar på familjen annorlunda, och tänkte faktiskt kika vidare nu! Puss


♥ Dag 2: Vad är kärlek för mig

Kärlek är att älska och bli älskad tillbaka. När man blir accepterad precis för den man är, när man trivs med en person och vågar vara sig själv med den utan några som helst problem. När man saknar personen helatiden fast man nyss har träffats. Det där pirret man känner i magen för varje gång man ser personen, även fast man träffas dagligen. När man tänker på personen exakt helatiden, och var man än är så finner man alltid något som hänger ihop med honom/henne. Att kunna göra saker tillsammans, ha kul och skratta med varandra. Det är också viktigt att kunna lita på varandra, och lyssna på varandra om man behöver prata. När man slipper tänka på hur man ser ut, och aldrig behöver skämmas framför varandra. Att kunna kolla varandra djupt in i ögonen och säga "Jag älskar dig" inför varandras vänner och andra personer utan att skämmas eller tycka att det är pinsamt. Att kunna gå och hålla varandra i handen inför folk och låta tjejen få sitta i killens knä när hon vill och när killen ger sin jacka till tjejen när det är kallt ute. Att låta varandra få egen tid med sina vänner är bra om den ena personen nu vill det, men enligt mig är det bäst om man kan umgås med sin partner och sina vänner samtidigt. Man ska även kunna bråka om precis allt och sedan kunna förlåta varandra utan problem. Det är kärlek för mig!


Men att stanna känns så rätt

Hejhej! Sitter i bilen på väg hem från Västerås. Super fint väder ute, ändå kommer den här dagen bli jobbig känner jag, hatar söndagar, så himla deprimerande. Plus att jag inte alls är på humör, och med tanke på att jag måste städa min garderob när jag kommer hem blir det inte bättre. Och jag vill ha pengar!!! Orkar inte :( kvällen igår blev i alla fall jättelyckad, hur mysigt som helst, världens bästa❤ vi hörs!


Gosi

Myser vid tjärnsjön med min Hanna + klassen ❤


♥ Dag 1: Om mig

Mitt namn är Åsa-Linn Burman, jag är 15 år och är född den 22a januari 1997 vilket gör att Vattumannen är mitt stjärtentecken. Jag bor i en liten stad i Dalarna med min mamma, pappa & bror där jag trivs hyffsat bra. Jag går i Åvestadalskolan i en väldigt rolig klass och har snart klarat av 3 hela år på högstadiet, tänkte därefter gå ekonomiprogrammet på gymnasiet och sedan plugga juridik. Jag har en stor släkt, hälften av den bor i Spanien då mor min är spansk, och andra halvan här i Sverige då pappa är härifrån. Som person är det svårt att beskriva sig själv, men jag får oftast höra att jag är väldigt omtänksam, och jag vill alltid allas bästa. Jag är väldigt känslig och har lätt att bli sårad, jag är romantiskt (haha) och även väldigt lugn av mig, men när jag väl har kul då kan jag bli rätt hyper. Att skratta är det bästa jag vet, skrattar nästan alltid, åt allt och alla. Har dock inte varit exakt så på sistonde pga lite olika anledningar. Annars då? Mitt minne är inte så bra, glömmer oftast bort viktiga saker som jag måste göra osv vilket kan vara väldigt jobbigt ibland. Jag är expert på att tappa bort min skåpnyckel också, och att bädda rent i min säng verkar vara mitt största intresse. Ja, det var nog det mesta jag hade att komma med. Om ni vill veta något mer får ni ta och lämna en kommentar :)


Dag 1-15

♥ Dag 1: Om mig
♥ Dag 2: Vad är kärlek för mig
♥ Dag 3: Min dag
♥ Dag 4: Mina vänner
♥ Dag 5: Det här ångrar jag
♥ Dag 6: Mina rädslor
♥ Dag 7: Det här får mig att gråta
♥ Dag 8: En tid jag saknar
♥ Dag 9: Det här får mig att må bättre
♥ Dag 10: Det bästa som hänt mig
♥ Dag 11: Mina favoritminnen
♥ Dag 12: Min fritid
♥ Dag 13: Något jag ser fram emot
♥ Dag 14: Något jag inte ser fram emot
♥ Dag 15: Min favoritplats


Kör igång med en sådan då jag inte har så mycket att blogga om nu för tiden, kommer dock inte göra en varje dag eftersom jag kanske inte har tid för det, utan gör en lite då och då när jag känner för det. Kan hända att det blir 2 en dag osv, vi får se. Blir nog bra!

God damn you're beautiful

Godmorgon! Sovit jättedåligt inatt, och redan vid 7 tiden var jag vaken, lyckades somna om och vaknade igen klockan 8. Det har varit så i stort sätt hela veckan. Förstår inte varför. Har vaknat nästan 50 min innan min väckarklocka ringt varje morgon, händer aldrig annars. Nu har jag i alla fall ätit en riktigt god frukost och kikat på Elsas värld, ska fortsätta kolla vidare alldeles snart. Har 3 hela avsnitt att ta igen då jag haft annat för mig på sistonde. Ikväll ska det som sagt grillas med klassen, innan det ska jag bara ta det lugnt. Blir dock inte kvar där så länge då jag ska upp väldigt tidigt imorgon, ska följa med mamma & pappa till Västerås där dom ska hämta upp Eva som varit i Spanien, och har jag tur så hinner jag in på Erikslund en snabbis och kikar lite. Ha en toppen bra lördag!

Baby come home

Ligger i min säng med jättebra musik i öronen. Kollat på big brother och ätit nutella, det här om att bara äta nyttiga saker rullar på.. Imorgon ska jag grilla med klassen, måste passa på att umgås nu, inte många dagar kvar tillsammans. Blir tårögd när jag tänker på hur jävla kul vi faktiskt haft, har inte bara haft kul med min klass utan med alla andra också så klart, och så många härliga personer som man fått lära känna, åh :( :( :( 3 hela år bara flög iväg hur fort som helst?? Kommer bli tufft på balen, eller avslutningsmiddagen som det tydligen heter nu för tiden. Ska verkligen försöka ta vara på dom dagarna vi har kvar nu i alla fall. Nu ska jag mysa vidare i min älskade säng, puss!

Saknar min brutta så enormt mycket!!


Detta stämmer jäkligt bra!

Ni börjar slumpmässigt prata en dag.
Han ger dig komplimanger och säger åt dig att du är söt och vacker.
Han frågar dig om dina tidigare relationer och du frågar honom om hans.
När du talar om för honom att du har blivit sårad flera gånger innan, berättar han att dessa killar är alla idioter och dumma för att låta en tjej som dig bli sårad.
Han börjar flirta med dig och du börjar flirta tillbaka.
Han frågar efter ditt nummer och du ger det till honom direkt. Nästa dag sms:ar han och säger god morgon och önskar dig en fin dag.

Snart blir pratet med honom en del av din dagliga rutin och du väntar varje dag på att han ska sms:a dig.
När du får ett av honom, börjar du le och din dag blir genast bättre.
Han sms:ar dig dagligen och frågar hur din dag var.
Du pratar med honom hela natten och han frågar ofta om du är trött och om du vill sova.
Natt konversationerna du har med honom är alltid det bästa och djupaste.
Du sover när han sover och han sover när du sover.

Nu vill han träffas och umgås med dig.
När du ska möta upp honom, känner du ännu mer kemi med honom och du känner fjärilar i magen.
Snart erkänner han att han är intresserad av dig och du berättar för honom att känslan är ömsesidig.
Du går på fler dejter med honom.
Du känner dig som att du är den lyckligaste kvinnan i världen och kemin är så stark mellan er.

En dag stannar han plötsligt upp med att sms:a dig först.
När ni nu pratar, det är bara för att du sms:ar honom först.
Saker förändras och du kan inte förstå vad som hände.
Han slutar försöka att prata med dig och inte visar att han fortfarande vill vara med dig.
-Du blir väldigt klängig. -
Du kan inte låta bli att undra vad som gick fel.
Du frågar honom om något är fel och han säger att allt är bra.
Då tänker du att han är arg på dig för något du gjorde, men han försäkrar dig att du behöver koppla av och allt är okej.
Han berättar att han bara har varit upptagen. Så du väntar ett tag och inget förändras.
Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens att prata med dig.
Nu, varje gång du pratar med honom blir det ett argument.
Och du blir rädd att du är irriterande, genom att skriva till honom först- så du slutar prata med honom helt.
Månaderna går, och du pratar inte med honom alls.
På grund av honom- är du varje dag och natt sårad och upprörd. Du vet inte vad som gick fel i relationen mellan er två.
Dina vänner säger att du ska glömma honom och att han inte förtjänar någon som dig.
Men du verkar inte kunna lyssna på dem, du redan är så attraherad av honom.
Du saknar den gamla personen som han brukade vara och du vet inte ens vad han har förändrats till.

En dag ser du att han har en ny tjej i sitt liv.
Han kallar henne söta namn och berättar allt för henne han brukade berätta för dig förut.
Han verkar helt cool utan dig och nu har han någon annan att prata och sms:a varje dag och natt med.
Du vägrar att tro att han playade dig- men det är sant.
Du är fortfarande sårad och han har redan gått vidare.
Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner dig om honom. Du kan inte sluta tänka på honom och du gråter bara över att tänka på honom.
Du kan fortfarande i hemlighet hoppas att den dagen kommer då han börja prata med dig igen och ni kommer att fortsätta där ni senast slutade, men du vet också att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du nu möter med honom.
Han har redan glömt dig men du har fortfarande svårt att släppa taget. Men det du inte vet är att en dag så kommer du inse att han inte är värd dig. Tro det eller ej, men det kommer!


För att du finns

Hemma efter en riktigt jobbig dag i skolan. Började dagen med tyska och SO, sen efter det hade vi nationellt prov i biologi som gick riktigt dåligt, hur svårt som helst :( det här gjorde så att vi hade ungefär 10 min på oss att käka, som tur var så var det okej att vi kom försent till matten, fick alltså ingen lunchrast.. På matten kom jag på att jag glömt min astmamedicin som jag var tvungen att ha då vi hade idrott. Fick springa ut på engelskan och möta mamma och pappa som kom med den, direkt efter det hade vi idrott, fotboll. Riktigt jobbigt med andningen men det var ganska kul. Stressig skoldag måste jag säga, och tack vare det har jag jätteont i magen nu. Nu är jag äntligen hemma, ska ner och duscha och sen bara softa resten av dagen, så skönt! Ha en bra fredag!! ❤


Sju sorger

Tränat, duschat, "pluggat", ätit. Känns bra! Imorgon har jag nationellt prov i biologi, dock är det praktiskt den här gången. Läskigt.. Jobbig skoldag imorgon. Nu ska jag mysa till en film, lite godis nu skulle inte sitta helt fel, men något sånt har jag tyvärr inte.

Porrisar, blir förmodligen klassade för sånna. Men idag kämpade vi, ganska mycket i alla fall. Kämpade även med att knäppa en fin bild vilket inte slutade så bra, men i alla fall, Moas armar är biffiga! Och jag, jag var koncentrerad.


Happy

Drömde om andra världskriget inatt, att jag var med osv. Riktigt obehagligt :( i alla fall så sitter jag i skolan och är så glad som jag kan bli, fick nämligen MVG på uppsattsen i svenska nationella!! Så himla glad, trodde aldrig att det skulle gå så bra. Wow! Plus att jag klarade mitt matteprov som enligt mig var bland det svåraste vi haft, kan inte bli så mycket bättre. Slutar om 4 min och då ska jag hem och äta, så himla hungrig. Sen ska jag gymma med Moa och plugga tyska. Fredag imorgon! Blir en lugn helg för min del, känner att jag behöver det, har inte sovit ut på väldigt länge, alltså är det dags nu. Puss


Because of you

Hejhej! Har duschat och ätit och nu sitter jag äntligen i soffan och kikar på Sveriges mästerkock. Innan det var jag och gymmade med Moa och hennes mamma, riktigt skönt! Ska dit även imorgon. Saknar handbollen :(
Ska fortsätta kika nu, ska lägga mig tidigt idag också, försöka i alla fall! Puss ❤


Vilken kille!!


Twist and shout

Hej kompis! Tänkte låta bli att blogga idag eftersom jag är arg och då blir inte inläggen så bra, men ska anstränga mig lite nu... Idag i skolan kollade vi på en kille som sjöng + en gubbe som spelade piano, världens sötaste gubbe, lovar!! Detta gjorde så att vi slapp språket vilket var skönt. Efter hade vi 2,5 timmars hål om inte mer som alla tisdagar. Sen tre lektioner till innan jag fick komma hem, var så himla trött. Fick dock inte sova när jag kom hem då farmor kom och hämtade mig och skjutsade mig till frissan. Klippte en bra bit, det är förklaringen till varför jag är arg. Känns jätte fräscht i håret, det gör det. Men, det är så himla kort och så himla fult, vågar knappt gå till skolan imorgon :( när jag kom hem så duschade jag i alla fall, sen dess har jag bara suttit och spelat rumble, haha. Imorgon ska jag gymma med Moa, äntligen. Nu ska jag fortsätta mitt spelande, ha det bra!

Bild från Tyskland, saknar!


Kort hår

Jävlar om det inte växer nu...


Jävla vider!!!

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/03/15/rattegangen-mot-de-atta-afghanerna-i-gruppvaldtakten-har-borjat/


Overbord

Hatar min förbannade fobi som jag har för spindlar och alla andra kryp, att jag ska behöva bli helt skakig och svimfärdig varenda gång jag ser en insekt. Orkar inte ha det så här...aldrig att jag kommer kunna sova inatt, varför ska dom finnas, ni förstör mitt liv :(

Nu ska jag mysa till en film och fortsätta grina över att jag inte har en pojkvän som kan rädda mig från alla dessa kryp, godnatt fina ❤


Lät du henne komma närmare

Haha nej jag har inte färgat håret, jag skojade :(
Hej! Gårdagen var trevlig, jätte mysigt med mina hjärtan. Kollade även på världens bästa film, titanic. Får aldrig nog! Idag var jag i skolan och stannade även kvar på läxläsningen. Efter det gick jag ut en sväng och gick och passade även på att prata med Hedvig i telefon. Saknar den bruden! Men får förhoppningsvis träffa henne på lovet, *hoppas*. Idag har jag inget speciellt för mig. Mina flickor är nu på väg till Alfta för att spela match vilket jag också skulle skulle vilja göra just nu. Saknar dom, hela laget! Imorgon är det tisdag och då ska jag äntligen klippa mig, satan vad skönt! Det kommer bli kort vilket det redan är men bryr mig inte så mycket längre. Får hoppas att det växer snart! Sen hoppas jag att jag och Moa åker och gymmar också. Nu ska det städas på mitt rum, ha det fint!


So tell me the story

Hej bloggish! Precis stått och duschat i en och en halv timme så nu har jag värmeutslag på armar, ben och mage. Inte speciellt fint så jag hoppas att det försvinner snart som det brukar göra. Ska snart packa ihop lite saker, försöka plugga lite matte ska jag också göra och senare ikväll åker jag hem till Moa och har vårt så kallade bästismys med ädvin, perfekt avslutning på denna helg. Ha en bra söndag!

Cool jag är! Färgade håret igår också förresten, nöjd!!!


Love you

Såååååå fin


Try and try

Nu ska jag kolla på smartare än en femteklassare och poppa popcorn, sedan fortsätta mysa alldeles ensam. Ha en bra kväll ❤


Ingen kommer någonsin kunna förstå hur trött jag är just nu

Nu ska jag duscha och dricka cola, det brukar hjälpa. Orkar dock inte röra på mig så det blir ganska jobbigt.. Hejdå!


Onödigt av dig

Godmorgon! Ligger i sängen med Moa & Johanna, dom sover och jag är vaken. Frågan är nu... Vad håller jag på med? Är hur trött som helst men inte fan kan jag sova för det.. Igår kom som sagt Johanna och hämtade oss och då åkte vi till Ica och handlade tacos, kladdkaka och godis. Åkte sedan hem hit och åt upp nästan allt godis innan vi kom på att vi kanske skulle ta och börja med maten som var precis det vi gjorde. Efter det kom marcelos och Alexander förbi ett tag och sedan drog vi ut och busade med Micke och Viktor vilket var trevligt tills jag frös röven av mig. Skinnjacka, munktröja och tunna jeans, och på fötterna satt ett par converse vilket är dom värsta skorna som finns när det är kallt ute. Det här var nästan värre än nyår och då var det kallt... Mådde riktigt dåligt ett tag, trodde jag skulle spy för att det var så kallt. Nu har jag typ feber, älskar mig själv. Jag som trodde att det var sommar, nej det är inte dags för skinnjacka än! Men vi hade ju roligt i alla fall, gick igenom en skog som var riktigt läskig och helt kolsvart. Konstigt att jag lever nu, måste vara tack vare Viktor som fick gå bredvid och hålla i mig helatiden. Såg även en mystisk man med helvita kläder som gick runt med en stor soppåse, bland det otäckaste jag sett. Vi var helt säkra på att han hade rymt från Säter, konstigt nog har vi inte hört nåt på nyheterna än. Nu ska jag försöka sova lite, behöver det. Ha det fint!


Time of your life

Hejhej! Sitter i skolan med Moa och Viktor och inväntar en engelskalektion. Efter har vi idrott, teori, sen slutar vi och då kommer Johanna och hämtar mig och Moa och sen åker vi och handlar mat. Blir tacos och en massa annat mysigt, toppen fredag! Idag i skolan skulle vi spela in en film men de gick inte så bra. Nu har vi engelska. Ha en bra fredag ❤


Take it easy

Tja! Sitter på en hård bänk i skolan och gör absolut ingenting. Vår slöjd är inställd, igen... Vilket innebär att vi har jättelångt hål, plus att jag inte kommer hinna klart med min klänning :( efter skolan ska jag hem och byta om och försöka plugga lite SO och sedan sticker jag iväg och gymmar med Moa. Känns dock inte så bra då jag egentligen borde plugga, Men skönt att röra på sig! Ha en bra dag!


Det gör ont att se men man kan ändå inte låta bli att kolla

Kom just hem från skolan, ska dock tillbaka dit för att ha utveckligssamtal om någon timme. Skoldagen var jobbig, har både vart arg och ledsen och även glad trotts att nationella gick riktigt dåligt. Kunde verkligen ingenting.. Som tur är så har jag inte tänkt gå natur eller liknande, men vill ju inte direkt få IG på det här då jag nästan har MVG i biologi så jag vill knappast sänka mig pga det här provet. Men det lär väl bli så.. Nu ska jag bara ta det lugnt enda fram tills klockan 4 då jag ska till skolan, ikväll ska det pluggas, stenhårt! Imorgon ska jag troligtvis gymma med Moa och sen plugga ännu mer. Ha det fint ❤


Eraise me

Hej mina vänner! Duschade för en liten stund sen och sen dess har jag suttit på en stol och spelat wordfeud och draw something. Känns inte alls bra då jag egentligen borde plugga eftersom vi har nationellt prov i biologi imorgon. Tycker dock inte som om det är någon ide att plugga för jag har ju inte en aning om vad som kommer med. Allt jag kan göra är att läsa alla dessa hundra sammanfattningar och hur många av alla dom orden kommer fastna i mitt huvud? Noll. Alltså är det ingen ide. Är riktigt orolig för hur det ska gå, om jag förstått det hela rätt så är det sånna frågar som man måste tänka och använda sin fantasi för att kunna besvara dom men det kan icke jag göra.. Vi får se hur allt slutar, inte blir det bra i all fall. Idag är det ju tisdag och då har vi som vanligt bara fyra lektioner vilket är riktigt skönt. På NOn redovisade vi våran så kallade teater. Gick helt okej, tror dock att det bara räcker till ett G, men duktigt av oss som lyckades få ihop det på bara två dagar. Nu ska jag gå och äta för ovanlighetens skull. Förlåt Patrik om det var jobbigt att läsa den meningen. Puss och ett stort lycka lycka till till er andra som också har nationellt prov imorgon! ❤


Say what you need to say

Hej! Ligger i min säng och kollar på familjen annorlunda. Idag var jag i skolan och det var jättejobbigt :( Efter skolan kom Hannisen och hämtade mig och så åkte vi sedan vidare till Filippa där vi jobbade med vårt kemi projekt, sen åt vi en asgod kladdkaka som Julia hade gjort och skrattade en hel del gjorde vi också. Goa tjejer! När jag kom hem så var det egentligen meningen att jag skulle plugga men det gick inte riktigt så som jag tänkt mig för som vanligt så är allt annat mycket roligare än att plugga, så klart. Så jag tror att det är dags att öppna böckerna nu när programmet är slut. Haha orkar inte :( puss fina!


So why am I crying?


Amazing

ARG!!! Skrev värsta inlägget på datorn sen stängs den av? Ååh... Så nu får jag blogga från mobilen istället. Sitter nu på min säng och har nyss ätit frukost. Gårkvällen var helt okej, fick träffa Alexandra och Nella i alla fall och det var roligt. Kom hem vid halv 12 igår och gick och la mig nästan direkt, somnade på en gång, hur skönt som helst. Lyckades dock bara sova till 9... Och då är frågan, vad är det för fel på mig?? Nog om det. Alldeles snart ska jag storstäda mitt rum, sen på eftermiddagen ska jag, Hanna, Filippa och Julia jobba med vårt kemiarbete som ska redovisas på tisdag och vi har gjort cirka ingenting. Panik!! Nu lär jag sätta fart med mitt rum, ha en trevlig söndag om det nu är möjligt! Puss

Första bilden är från Tyskland, saknar tyskarna :( speciellt Jonathan, tack Hanna för att du hittade honom på Facebook♥


Samstag

Hej fina! Hoppas ni mår bra? Själv ligger jag i min älskade säng och halvsover, huvudvärk och en täppt näsa har jag också. Igår var jag i skolan vilket är ganska självklart, efter det far jag och Hanna upp på stan och kikade. Åkte moppe upp så min älskade jacka blev helt fläckig :'( fick med mig en eyeliner hem i alla fall då min gamla är på väg att ta slut. Senare på kvällen kom Nathalie hit och myste med mig vilket var väldigt trevligt. Hon åkte hem för cirka en timme sen tror jag, och då gick jag hem till min andra Nathalie och hämtade ett par shorts. Sen dess har jag legat här och försökt sova för att orka med kvällen då vi ska iväg på trevligheter, blir nog roligt. Hoppas ni får en toppenlördag! Pussar

 


Idag är en dålig dag

Hatar dagar som slutar dåligt, då kan man icke somna. Jag har inte pluggat, ovanligt. Jag är arg, jag saknar min kompis. Kommer drömma mardrömmar inatt. Negativ idag. Godnatt!!

Detta gjorde min dag i alla fall!


Who says

Hej på er! Folk klagar på mig i skolan och säger att min blogg är tråkig och att jag alltid skriver att jag ska äta. Och det roligare är att dom har helt rätt, hehe. Men min blogg är inte till för att någon ska läsa den utan för att det kan vara roligt för mig att skriva lite då och då. Sen är det ju självklart jättekul om ni läser, men ni förstår vad jag menar. Nu ska jag plugga tyskaglosor och matte. INTE ÄTA! Hehe ;) Ha det fint!


Gosiga vänner♥


Milka i mitt ♥

Hej kompis! Precis duschat och nu ska jag äta lite Milka som är den godaste chokladen som finns och kommer från Tyskland. Klockan åtta börjar Sveriges mästerkock, bästa programmet♥ hoppas ni haft en bra dag, min var helt okej. Puss!


BB

God kväll sötisar! Hoppas ni mår bra? Själv mår jag helt okej, känner mig dock lite febrig. Skolan idag var okej. Fick ett armband av min kompis, jättefint. Fick träffa Moa också vilket var roligt. Nu ligger jag här och ska kolla på BB som redan har börjat. Vill mysa just nu känner jag, tråkigt nog finns det ingen person jag kan mysa med. Min goa katt får duga. Godnatt!
P.S Edvin hälsar! Han är snäll men dum när han vinner på Wordfeud :/


Soldiers

Tja! Skrev super långt och det försvann, trevligt. Det är tråkigt att blogga :( men nu sitter jag i alla fall och äter godis vilket händer rätt ofta i mitt liv. Imorse mådde jag icke så bra men jag tog mig till skolan ändå då vi hade Simprov som faktiskt gick riktigt bra även fast det kändes värdelöst. Fick MVG med ett litet - då jag kunde gjort det lite fortare. Dränkte i alla fall inte dockan denna gång så jag är stolt!! Nu ska jag äta upp mitt godis sen får vi se vad jag hittar på. Ha en bra dag!! :)


Godmorgon!

Ligger HEMMA i min underbara säng och har det bra. Kom hem vid 12 tiden igår och då hade min underbara mamma gjort jätte mysigt på mitt rum, tänt en massa ljus osv. Sen hade dom även gjort om hela duschen nere, hur fint som helst, hihi. Det var egentligen tänkt att jag skulle sova till 3 idag men jag ändrade mig visst, nu ska jag njuta av en svensk frukost och dricka mycket vatten, något av det som jag saknat mest av allt. Fan vad gott vatten vi har här i Avesta!! Ha en bra dag!


Goaste tjejen!


På väg hem!

Sitter i bilen och äter en massa gott. Uppstigningen imorse var nog det värsta jag varit med om på länge. Bara halva vägen kvar nu sen är vi hemma :D saknar min säng!!! Hat hunnit med att äta på Max och fått motorstopp, eller vi fick inte men den andra bussen fick, så kommer hem senare än vad vi skulle gjort. Är hemma till 23 om allt nu går som det ska. Nu ska jag sova, dock utan musik för min spotify vill icke fungera. Ha det fint!


Godnatt!!

Ligger på luftmadrassen och försöker sova då vi ska upp om bara några timmar, går dock inte så bra då mitt huvud värker riktigt mycket. För bara ett litet tag sen fick vi säga hejdå till tyskarna och det var riktigt sorgligt. Men dom kommer till oss igen om bara sex månader som tur är. Har haft riktigt kul med hela gänget. Skulle sitta fint med en ledig vecka till, men nej..skola på måndag, värdelöst. Nu lär jag sova, har en 12 timmars resa framför mig, samt städning när vi vaknar..Pussar!


Coolaste träden i Tyskland!


Sista dagen

Hej! Idag är det sista dagen här i Tyskland, eller i alla fall sista natten för imorgon far vi hem till Sverige. Tråkigt men samtidigt så jäkla skönt då i stort sätt alla ligger med feber. Imorse var vi ute och frös på en guidad tur, inte särskilt kul. Ikväll blir det party med tyskarna hur vi än mår, yeye, puss!!


Grattis älskling!!!


Sovdags!

Ligger och myser med Julia och Linus på rummet. Idag var vi ute i Hamburg och kikade runt på en hel del kyrkor, inte så kul. Hann med att shoppa en snabbis också, dock var inget till mig själv. Så snäll är jag. Och imorgon blir det mera shopping men denna gång i lübeck. Hoppas jag hittar något fint! Nu ska vi sova, eller det lär ju inte gå då alla babblar här för fullt. Har fått vakna från 6-7 i stort sätt alla dagar, inte okej då det här ska föreställa ett sportlov. Som tur är får vi sova till 10 imorgon. 3 ligger med feber här också så får hålla tummarna till att jag slipper bli smittad. Nu skulle vi tydligen spela poker så nej det blir inget sovande, men godnatt fina!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu