Ohly hope

Hallå! Ligger i sängen med en sovande Edvin bredvid mig. Jag borde packa klart då jag åker till Spanien imorgon, men om jag går upp kommer jag väcka honom. Så jag ska vara snäll och ligga kvar här. Igår var jag med Moa och vi gick på bio, ice age 4. Skit bra!! Efter bion åkte vi och hämtade Edvin och sen sov han hos mig. Ha en bra dag och kom ihåg att följa mig på instagram under tiden jag är borta! Puss

I will catch you if you fall

Jag är helt besatt... finaste låten ever, och texten♥
 

Well let me tell you a story
About a girl and a boy
He fell in love for his best friend
When she’s around, he feels nothing but joy
But she was already broken, and it made her blind
But she could never believe that love would ever treat her right
But did you know that I love you? or were you not aware?
You’re the smile on my face
And I ain’t going nowhere
I’m here to make you happy, i’m here to see you smile
I’ve been wanting to tell you this for a long while

Who’s gonna make you fall in love
I know you got your wall wrapped on all the way around your heart
You’re not gon’ be scared at all, oh my love
But you can’t fly unless it lets ya,
You can’t fly unless it lets ya, so fall

Well I can tell you’re afraid of what this might do
Cause we got such an amazing friendship and that you don’t wanna lose
Well I don’t wanna lose it either
I don’t think I can stay sitting around while you’re hurting babe
Come take my hand
Well did you know you’re an angel? who forgot how to fly
Did you know that it breaks my heart everytime to see you cry
Cause I know that it pains if he’s gone everytime he move over on the shoulder you crying
And I hope by the time that i’m done with this song that I figure out

Who’s gonna make you fall in love
I know you got your wall wrapped on all the way around your heart
You’re not gon’ be scared at all, oh my love
But you can’t fly unless it lets ya,
You can’t fly unless it lets ya, so fall

I will catch you if you fall
I will catch you if you fall
I will catch you if you fall
But if you spread your wings
You can fly away with me
But you can’t fly unless it lets ya,
You can’t fly unless it lets ya so fall

Who’s gonna make you fall in love
I know you got your wall wrapped on all the way around your heart
You’re not gon’ be scared at all, oh my love
But you can’t fly unless it lets ya,
You can’t fly unless it lets ya,

So fall in love
I know you got your wall wrapped on all the way around your heart
You’re not gon’ be scared at all, oh my love
But you can’t fly unless it lets ya,
You can’t fly unless it lets ya, so fall

I will catch you if you fall
I will catch you if you fall
I will catch you if you fall

If you spread your wings
But you can’t fly unless it lets ya
Let yourself fall
You can fly away with me

 
 

Please don't let me go

Just nu är livet väldigt orättvist tycker jag, allt går annat än bra och jag är allmänt ledsen. Jag saknar min pojkvän och jag vill inte vara ifrån honom i tre veckor... :( Nog om det. Imorse vaknade jag redan vid fem av att min mage gjorde så himla ont, låg i sängen och försökte somna om enda fram till klockan åtta då gav jag upp och gick upp och gjorde frukost. Efter det la jag mig i sängen och kollade på tv och lyckades somna om, vaknade sedan vid 12. Vid 2 tiden åkte vi upp på stan, jag, mamma & pappa och käkade kina. Var även inne på h&m en sväng där jag äntligen köpte min älskade klänning som jag tjatat så mycket om. Sen jag kom hem har jag bara vilat och ätit ibumetin, haha..Mår verkligen inte bra så kvällen lär bestå av en hel del filmer. Sen får någon snäll människa gärna komma förbi med en godispåse och göra mig sällskap, om det nu finns någon där ute som står ut med mig, inte på mitt bästa humör idag inte...Ha en fortsatt bra dag! ♥
 
Bästa dagen ♥

Fall

Sveriges minst uppdaterade blogg? Måste vara så... Men skyll inte på mig, utan på blogg.se som hackar varje gång jag ska publicera ett inlägg. Har jag tur så publiceras detta! Kommer bli dålig bloggning nu när jag åker till Spanien i tre veckor, men jag finns på instagram, linnangelicaburman, följ mig! Nu ska jag kolla på när Spanien spöar Portugal i fotboll. Hoppas ni mår bra, puss!!

River flows in you

Godmorgon! Ligger i soffan hemma hos Hugo där jag sov inatt. Har ingen aning om när vi somnade men mycket sömn blev det inte inatt så när jag kommer hem ska jag sova. Bloggar när jag är hemma, oki? Ha en bra dag!

Grattis älskade vän!! ♥

 
Ha en jättebra dag!!
I love you
 
 

Be alright

Hej, hej! Sitter nyduschad i soffan och lyssnar på bästa Justin. Dagen har bestått av en hel del filmer och en hel del kladdkaka. Fick så dåligt samvete nu på kvällen så jag drog ut och sprang en runda med Emelie i spöregnet, hur blött som helst, men vi körde på ändå och jag är helnöjd! Imorgon ska jag tälta med några hemma hos Hugo, blir nog roligt! Har dock träning som jag gärna vill vara med på så jag får helt enkelt komma efter den. Nu blir det ännu en film men ingen kladdkaka nu inte. Ha det fint!
 

I want it that way

Tja! Sitter på min säng och har panik över mitt rum som för tillfället ser ut som andra världskriget. Inte bra, kom igen nu Åsa-Linn! Städa! - Ska... Dagen igår var jättetrevlig! Lika så idag enda tills jag kom hem då blev det tråkigt. Ikväll är det fotboll som gäller. Frankrike-Spanien tror jag att det var. Heja heja! Nu ska jag ner och duscha men först ska jag försöka få mig själv att förstå att jag faktiskt åker till Spanien om bara en vecka och blir borta tre hela veckor. Detta betyder att jag inte får träffa Edvin på väldigt länge..hur tråkigt som helst. Och mina världen bästa vänner också så klart. I will miss you! Ha en fortsatt bra dag!
 
 

Chasing cars

Hej och godmorgon! Tror jag lägger bloggen åt sidan ett tag...har verkligen aldrig tid att sitta vid datorn. Idag är det i alla fall midsommar som firas hemma hos Edvin, blir jättebra! Igår gick och blev en tomat... brände mig i ansiktet riktigt rejält.. Märkte nu att klockan var rätt mycket med tanke på allt jag ska göra så säger hejdå nu, och glad midsommar!!

Die in your arms

Hej och förlåt för min kassa uppdatering, har inte haft tid för att blogga och när jag väl satt mig vid datan igår för att göra det så funkade det inte... så det var lite tråkigt. Igår åkte jag till Skogsbo och umgicks med några, bl a Moa. Det var trevligt, blev tom bjuden på glass vilket uppskattades. När jag kom hem satt jag mig i soffan med min mor & far och så kollade vi på brokedown palace, väldigt sorglig film enligt mig. Idag kom Hanna och hämtade mig och så åkte vi upp på stan, bjöd henne på fika och gav henne en present då hon fyller år på måndag. Väldigt trevligt det också. Imorgon är det torsdag och då kommer Edvin hem från Malung, äntligen!! Tror dock inte att jag får träffa han då tyvärr, men på fredag, och då är det midsommar också. Vet inte riktigt hur det blir då, ska egentligen till stugan men vi får se. Nu ska jag äta, ha det fint!
 

All I need is you

Hej på er! Imorse blev jag väckt av väckarklockan, igen... Hatar det! Vill ju vakna av mig själv. Hur som helst så gick jag upp och tog på träningskläder och gick därefter hem till Isabelle. Vi var ute på en powerwalk i någon timme innan frukosten, riktigt skönt, men satan vad hungrig jag var när jag kom hem.. Började skaka och grejer, förstår mig inte på er som inte äter frukost? Nu sitter jag på mitt rum och gör ingenting. Hade tänkt att hitta på något riktigt kul med någon idag men är så himla trött så vi får se hur det blir med det.. Ha en bra dag!

Woho, nyår

True words

Det finns alltid lite ärlighet bakom jag skojar bara.
Liten kunskap bakom jag vet inte.
Lite känslor bakom jag bryr mig inte, och lite smärta bakom det är lugnt


Drunk

Hej!
Såg att jag fått en kommentar, och jo..det var det jag också tänkte, att det har att göra med att dom gjort om blogg.se. Men ville vara säker på att jag inte var den enda som hade problem med appen. Och jo självklart kan jag blogga från mobilen annars också men tycker inte att det är lika bra och enkelt som det är med appen. Tycker att det tar längre tid också, och det går aldrig att ladda upp bilder då. Vi får helt enkelt hoppas på att det börjar funka snart igen! Kul att du kommenterade :)

Hemkommen från Borlänge där jag varit och spelat de två sista matcherna för cupen. Gick inte så bra för min del, kan ha att göra med att jag sov så himla lite inatt... men de andra gjorde väldigt bra ifrån sig. Nu tänkte jag ta en dusch och äta lite, sen då? Ingen aning... Blir väl hemma idag igen, vädret är ju så fruktansvärt tråkigt tyvärr. Vi hörs en annan gång!

Saknar denna tjej!!!

Fast car

Hej fina ni!! Vet inte riktigt hur det blir med bloggen... förstår mig inte på devote nämligen. Blir väl antangligen kvar här, men är så ledsen över att jag inte kan mobilblogga. Vet inte hur många gånger jag tagit upp mobilen på sistone för att blogga och någon sekund senare kommit på att det faktiskt inte går. Hur som helst så sitter jag nu på min säng och har väldigt tråkigt. Imorse ringde klockan tidigt då jag skulle iväg på cup. Hur kul som helst var det!! Gick faktiskt helt okej med tanke på lagen vi mötte och alla var jätteduktiga. Lyckades även göra några mål vilket jag är glad för. Vädret blev dock inte så bra men det gjorde inte så mycket förutom att man blev skitig på alla möjliga ställen. Väldigt kallt också, men när man väl kom ut på plan glömde man bort att det var kallt, i alla fall jag. Imorgon ska vi dit igen vilket jag ser fram emot. Hoppas på bättre väder då! Ikväll blir jag hemma själv vilket är jätte jätte tråkigt... Ska äta b&j och kolla på en mysig film tror jag. Blir nog bra! Hoppas ni mår bra, puss!

Devote?

AAAAH! Blir tokig!!! Kan inte appen bara fungera? Nu kan jag inte blogga som jag vill... Funderar på att byta till devote, vad säger ni?

Hold me in your arms

Blogg.se appen vill inte funka? Någon som har samma problem? Kan ha att göra med att de gjort om blogg.se kanske... Idag skulle vara en inte göra någonting dag, och så blev det kanske inte riktigt, men nästan. Vid 3 tiden kom Hanna och hämtade mig i alla fall, och då åkte vi upp på stan. Väldigt trevligt. När jag kom hem gick jag och handlade och sen lagade jag tacos till familjen. Mycket duktig! Nu är det fotboll och godispåsen som gäller, ha det fint!

Some nights

Hej på er! Igår på kvällen åkte jag hem till Edvin och sov där, mysigt. Idag kom pappa och hämtade mig kl halv 1 och då åkte vi hem. Jag pratade med Moa i telefon, åt mat och sedan hoppade jag i min onepiece och somnade. Mår inte alls bra, håller på att bli sjuk vilket inte är bra då jag har cup i helgen. Blir alltså ingen träning för mig idag, ingen springtur blev det heller som jag planerat. Ska mysa till en film nu och kanske lite godis om pappa är snäll och vill köpa det till mig. Någon mer sjukling som vill se på film med mig?
Från i fredags, hehe...

 


Älskad av mygg...


Iris

Godmorgon! Befinner mig just nu i Moas säng, hon sover och jag är vaken. Gårdagen var trevlig. Åkte först till tjärnsjön och tränade där jag fick ca femtio myggbett på benen, och jag överdriver inte. Var ett helvete att sova inatt för har inte gjort annat än att klia mig och vid sånna här tillfällen får jag (som vanligt) panik. Sedan följde Nathalie med mig hem där jag duschade och så. Efter det åkte vi till Moa och dit kom också Edvin och Johannes. Åkte till tallen och käkade och till Ica och köpte b&j's. Hamnade till sist hemma hos Moa där vi kikade på matchen. Sen sov jag kvar här och dom andra åkte hem. Nu ska jag försöka somna om ett tag. Ha det fint!

Går tyvärr icke att ladda upp bilder...


Teenager post ❤


Magic

Hej!! Imorse gick jag upp väldigt tidigt, var så trött att jag ville spy. Åkte till Västerås flygplats där vi släppte av min broder som nu befinner sig i Spanien där han ska vara i två hela månader. Jag själv åker den 1 juli. Efter det åkte jag, mamma och pappa till Erikslund där jag bland annat hittade två par shorts. Nu är jag hemma och väntar på Edvin som borde komma när som helst så vi hörs en annan gång! Puss ❤


Kiss me

Godmorgon!
Igår var jag på klassfest en stund, sedan åkte jag och Frida till skogsbo och träffade våra lovers. Avslutade kvällen nere på stan. Helt ok dag!


Bästa Lotta ❤


The city

Inatt låg jag och lyssnade på sorglig musik ända fram till kl 3. Grät och grät... Kan inte fatta att det är slut :( vaknade sedan vid 7 av att jag hade så ont i magen och kunde så klart inte somna om, jag sov alltså 4 timmar innat❤❤ kommer förmodligen somna på klassfesten ikväll... Nej, nej, det ska ju då självklart inte hända för det ska bli den bästa kvällen någonsin är det bestämt. Idag fick vi hem betygen och jag är jättenöjd, äntligen har jag höjt mig i dom ämnen som jag kände att jag var värd att få lite bättre betyg i. Helt underbart!

Fortfarande pyjamas på mig ja, gos


Hej bloggen! Nu är det sommarlov vilket för en gångs skull inte känns bra. Jag saknar mina vänner, min klass❤ dagen igår var väldigt bra. Dragkamp plus bal på kvällen. Alla var sååå fina, åh! Lär aldrig glömma den dagen. Älskar er alla, och säger nu för sista gången, hejdå Åvestadalskolan!


Lego house

Idag var en dålig dag. Inget går/har gått som det ska. Varför vet jag inte... Får hoppas på en bättre dag imorgon. Då väntas dragkamp plus bal på kvällen. Vill inte :(

 


Arg

Ovanligt att jag ska få femtio finnar i ansiktet bara för att det är bal imorgon. Älskar mitt liv, älskar mig ❤❤❤


The A team

Bra dag! Åkte först buss jättelänge. Sedan myste jag runt på staden med Edvin. Åkte till Gröna Lund och åt där och sen åkte han iväg. Då letade jag upp mina kompisar och åkte karusell, skrek som vanligt arslet av mig :(sen kom Hedvig dit också, hiho. Mycket bra dag! Måste sova nu, godnatt ❤


Set you free

Åkte till utsund imorse, efter en timme började det regna så vi gick hem till Hugo (jag och Edvin) och "umgicks" med några grabbar. Efter det åkte jag ner på stan en stund och köpte lite godis. Imorgon ska vi till Stockholm med alla 9or, hiho!!! Blir nog trevligt, nu ska jag duscha lite, puss!


Follow your dreams

Karnevalen gjorde mig sjuk... Har så mycket att göra men så lite energi. Imorgon ska alla 9or till utsund, dock inte om det regnar för då blir det inställt. Ska lägga mig och kolla på film nu. Hoppas ni mår bra ❤


Hehe


Mange ger dig allt du vill ha

Hej och godmorgon! Ligger i sängen och dör av trötthet men kan ändå inte somna om? Ja... Igår var som sagt väldigt väldigt kallt. Moa och Nathalie kom i alla fall hem till mig och vi åkte inte ner på stan förns vid 8 tiden tror jag och då hade dom tagit bort alla stånd pga vädret, mycket tråkigt då jag hade planerat att köpa remmar. Blåste grönt och värmde oss inne på american var väl det vi gjorde största delen av kvällen. Sedan var det mange makers, hiho. Inte så fula ❤ efter det var känseln i fötterna borta så jag knappt kunde gå. Helt sjukt.. Detta slog nästan nyår alltså. Kom äntligen hem vid 1 med leriga skor som vi stod och gjorde rent ett bra tag, haha... Nu ska jag vänta på att Moa ska vakna så att vi kan äta frukost och sen åka till Avesta parken i hopp om att vinna något fint. Ber till Gud om att det inte blir som förra året då jag stod i 2 timmar i regnet och fick med mig en för liten mössa hem ❤
Vi hörs!


Tjena

Frös ihjäl även idag... Men helt ok kväll ändå!


Ni är så bra ❤


Dear John

Kan se den om och om och om igen. Bästa filmen ❤


Happy

Lagomt sjuk efter gårdagen...haha. Frös arslet av mig, så himla kallt. Hade en toppen bra kväll igår i alla fall. Nu sitter jag på min säng med trettioåtta plagg på mig och väntar på skjuts. Vi ska nämligen åka och ta emot priset vi vann igår då vi hade 100 % på blåsgrönt. Gratis inträde på mange makers ikväll för hela klassen, haha. Nu går jag ut i hopp om att inte drunkna i detta vädret. Ha en bra dag!

Bästa jag vet ❤


For the first time

Om en timme kommer Emelie och hämtar mig och sedan far vi vidare till stan där jag ska umgås med mina favoriter. Blir nog en toppen bra kväll!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu