Tänker aldrig sluta tjata

"Two weeks together, that's all it took, two weeks for me to fall for you"

"No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb"

"And when her lips met mine, I knew that I could live to be a hundred and visit every country in the world, but nothing would ever compare to that single moment when I first kissed the girl of my dreams and knew that my love would last forever"

"So there's something else I wanna tell you. Right before everything went black, you wanna know the very last thing that entered my mind? You"

"I miss you so much it hurts"

"I finally understood what true love meant...love meant that you care for another person's happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be"

"I'm going to marry you one day, you know." "Is that a promise?" "If you want it to be"

"In our time together, you claimed a special place in my heart, one I'll carry with me forever and that no one can ever replace"

“I love you, Savannah, and I always will. You're the best thing that ever happened to me. You were my best friend and my lover, and I dont regret a single moment of it. You made me feel alive again.You'r always going to be the very best part of me. I'm sorry it has to be this way, but I have to leave"

Dear John, fan vad jag älskar dig. Du är världens bästa film, efter titanic kanske...♥


It feels like you don't love me anymore

Jobbigaste jobbet ever. Resulterade med ryggont och blodiga händer, men vad gör man inte...


Yes

Efter en jobbig springtur i regnet med klassen och därefter en välbehövlig dusch tar jag mig nu tillsammans med jullan till Hemköp där vi ska jobba med laget. Rolig fredag❤ ha det fint!


Love you ♥


Forget you

Hej mina vänner! Väntar på mat och passar därför på att blogga lite. Idag hade jag sovmorgon till halv elva, jätteskönt. Hade då företagsekonomi i 110 min, sen lunch. Efter det gick och ekonomitjejerna och fikade på stan, gosigast. Hade därefter hål i ca tre timmar, och till slut blev det en svenska lektion. Nu: MAT!! Skriver sen, pussigull ❤

P.S världens åskväder är på gång, bland det värsta jag vet :'(


100 fina❤


The worlds greatest

Hej på er! Idag fick vi ett litet sovmorgon då våran engelska var inställd. Det var skönt. Hade även en väldigt lång lunch pga fler inställda lektioner, så jag och några av de andra ekonomitjejerna gick och åt kina, standard för mig nu. Tror jag ätit där ca 10 gånger på bara 1 månad. Det var i alla fall jättemysigt och gott, som vanligt. Efter skolan kom pappa och hämtade mig och följde med mig till Apoteket. Sedan åkte vi hem, skönt att slippa åka buss. Yes. Nu sitter jag här, mätt och belåten. Gör inget vettigt alls...lite glass kanske? Det lät gott!


I am a star up in the sky

Imorse hade vi sovmorgon vilket var väldigt positivt, har det imorgon med, plus en hel del inställda lektioner. Annars då? Jag vill träna men är inte tillräckligt kry. Så...vad ska jag göra idag? Plugga? Vore bra!! Idag bytte jag förresten till spanska då jag känner att jag har fått nog av deutsch, känns bra! Nu ska jag gå och ta på mig min onepiece och sen gosa ner mig framför en film, äta glass lär jag göra också, godast. Vi hörs!


Aj

Har jag någon läsare till massör? Min rygg är nämligen i stort behov av en sådan just nu.


Heartbeats

Idag var jag som sagt i skolan och hade en lektion, innan det städade jag hela mitt rum plus sov. Gött. Idag gjorde jag även en bra sak, men det får vara hemligt. Nu ska jag ner och duscha och sedan kika på Robinson.

Saknar min Moa ❤


Stay with me

Just nu är jag lite irriterad då jag just skrev ett inlägg men allt försvann.
Godmorgon i alla fall! Ligger i min säng, helt slut och febrig. Min helg har varit toppen, har bl.a varit i Sala och kikat på Edvins golftävling. Igår kväll kom han hit och sov med mig också, och imorse ringde kl 5 då han skulle hem till Åtvidaberg igen. Så himla tråkigt... Kom hem och la mig igen och somnade om. Vaknade nu även fast jag har sovmorgon till 15.15, är det ens en sovmorgon? Min enda lektion då i alla fall, hur skönt som helst trotts att det är matte. Hoppas ni mår bra ❤


Say you love me more than you did before

Hej bloggen! Ligger ute och försöker sola men det är jättekallt enligt mig. Kvällen igår var tråkig och jag somnade ensam vid 9 tiden. Idag vaknade jag redan vid halv 9, gick upp och gjorde ägg&bacon frukost och satte mig och myste framför Scooby. Lyckades somna om ett tag och under tiden var någon rolig filur inne och tog kort på mig när jag sov. Nu idag vet jag inte alls vad jag ska göra, ska egentligen åka till stugan och träffa min släkt men vet ej om det är en bra ide då vi kommer komma hem sent imorgon och det vill jag ej. Vi hörs lite senare, hej hej!


Handboll ❤


I love it

Hej, hej! Igår tränade jag handboll för första gången på länge, kändes helt okej. Nu sitter jag ute i "solen" efter en dag i Sjövik med min klass samt samhällarna, körde bl a 5-kamp där mitt lag tyvärr kom sist. Maten var i alla fall höjdpunkten på dagen. Idag kommer min efterlängtade Edvin hem, så jag hoppas att jag får träffa honom senare ikväll. Nu är jag i stort behov av en siesta så jag tror att jag tar en sådan nu. Puss fina ni ❤


Vilsen utan dig

Hellu! Sämsta vädret någonsin, men det är jättemysigt tycker jag. Så länge man är inomhus alltså. Idag hade jag endast två lektioner, skönt. Åkte hem och hämtade pengar och sen tillbaka till stan där jag åt kina med några godingar. Nu sitter jag här och är lite smått irriterad på mig själv eftersom jag hade planerat att göra tyskaläxorna vi fått idag så att jag slipper det sen, men självklart glömde jag boken i skolan. Typiskt. Ikväll är det i alla fall möte i kopparhallen, sen kanske, bara kanske tränar jag handboll efter den också. vet att jag kommer bli jättesjuk efter den men jag vill så gärna, vi får se. Bye!


22 augusti

Jobbig dag! Stress, stress och ännu mera stress. Nu vill jag sova, godnatt ❤


Good life

Skrev värsta inlägget nyss. Tror ni inte att det försvann? Jo då :( sitter i alla fall ute i solen och har jättetråkigt... Men jag är ganska glad för jag har fått överskåp. Yes. Nu slipper min rygg må dåligt. Vet dock inte hur länge jag får behålla det. Har också fått ett nytt smeknamn idag, ålen. Roligt tycker jag! Kram


Kärlek

Blir lika rörd varje gång, när jag ser två människor i 80 års åldern hålla hand, då vill jag gråta. Gulligast❤

Dålig bild men man ser faktiskt om man tittar noga!


Up all night

Ligger i världens bästa säng och njuter av dom sista minuterna innan klockan ringer. Idag väntas två väldigt långa lektioner plus ett underskåp... Ha en bra dag ❤

Foto: Julia Storm


Sötaste jag sett


Single ladies

Har idag klarat av min första dag på gymnasiet och det känns faktiskt ganska bra. Vill dock gå i Ådal igen, kände paniken imorse då jag insåg att jag faktiskt aldrig mer ska gå i den skolan. Saknar det riktigt mycket! Bästa människorna❤ Nu sitter jag nyduschad och hungrig i soffan, ska alldeles snart röra på arslet och gå och göra lite mat eftersom ingen annan är hemma. Men först lite + och - när det gäller skolan...
+ Har sovmorgon både på måndagar och tisdagar, på måndagar till halv 1 och på tisdagar till 20 över 10. Yeah

- Jag fick självklart underskåp, men kanske ska byta med en klasskompis för han är så snäll
- Slutar 16.10 alla dagar utom en
- Jag hittar ingenstans
Så. Bara ett + såg jag nu, finns nog mer, kan bara inte tänka nu eftersom det enda som finns i mitt huvud är mat.

Hoppas ni hade en bra första skoldag, hej!


Trötter

Bara 4 timmars sömn inatt, som väntat, typ. Nu: upp till skola!!


Snart jul

Idag har jag åkt bil med pappa, ätit pirre med familjen och ätit sallad med Moa, bl.a alltså. Nu ligger vi i sängen och myser till en julfilm, gos! Natti ❤

P.S glöm inlägget under, det var inte fusk :)


Fusk?


Like we used to

Minns när jag fick lov att ta bort den här låten från min spotifylista för att jag grinade så mycket att det blev översvämning varje gång jag lyssnade på den. Haha...men gud så bra den är!


Baby blue eyes

Hemma! Missade självklart bussen hem...så min snälla vän Axel fick komma och hämta mig, tack så mycket! Nu ska jag gosa framför en film, mår inte bra. Frös för mycket igår antar jag...och jag saknar min pojkvän jättemycket, och skolan börjar på måndag :( men nu ska jag vara glad och uppskatta det jag har! Ha det fint!


Rockstar

Godmorgon!
Igår: fick skjuts hem till Moa. Gick till bussen i spöregnet, vi drunknade ärligt talat...har aldrig varit med om så mycket regn. Hur som helst så kom vi slutligen fram till stan där vi åt Caesarsallad. Sedan tog vi en liten shoppingrunda. Åkte hem, solade och åt ännu mer. Resten av dagen och kvällen var katastrof... men det slutade bra i alla fall då jag och Moa åt våra efterlängtade äggmackor och drack oboy.
Idag: vaknade kl 10 (?) trotts att vi somnade kl 3-4. Kollade på extreme home makeover och gjorde godaste frukosten. Nu ska vi bada bubbel. Vi vet hur man lever livet vi. Adjö!


Gott


The big bang

- Edvin har flyttat nu, jobbigt...
- Sommarlovet är slut idag
- Är på väg att bli sjuk

+ Drar mig snart hem till Moa och umgås med henne

Hoppas allt är bra med er, vi hörs!


Här vill jag stanna

Gosar ner mig i sängen med denna fina i öronen. Godnatt ❤


See you soon ❤


Bästa Moa

Igår var trevligt! Moa sov hos mig och imorse åt vi frukost och myste till solsidan. Nu sitter jag på bussen till stan där jag ska bli bjuden på thaimat. Gos!


My place

Äter gott och myser


Grease

Just nu: Grease med Moa!
Idag har vi gått till golfbanan, blivit attackerade av mygg, skyddat oss för myggen, agerat barnvakt till någon vi inte känner (?), ätit mat, åkt buss, gymmat, åkt buss igen, ätit igen osv.. Nu sitter vi och kollar på film som sagt, snart kommer kanske Axel förbi och gör oss sällskap! Ha en bra kväll ❤


Ni är bra ❤


Guten morgen!

Behöver en grötig frukost idag.


No regrets

Idag har jag som sagt umgåtts med Hanna och det var jättekul!! Vi åt en del och hade filmmarathon, bästa Bean❤ har även fått ännu ett vykort idag, så himla kul med vykort tycker jag!! Imorgon kommer Moa till mig vid 12 så nu lär jag ställa klockan. Imorgon ska det powerwalkas till golfbanan där jag förmodligen får säga hej till min pojk. Sedan står att fixa gymkort på schemat, plus träning. Hejdå bloggen & godnatt ❤


Äter som vanligt


She will be loved

Blev väckt kl 9 imorse...inte så kul med tanke på att jag hade så svårt att somna igår/ i natt fastän jag var så trött. När ska jag få sova ut? Bra fråga! Hur som helst, har nyss ätit en tidig lunch med pappa. Kinamat, godast. Idag ska jag umgås med min saknade vän Hanna, toppen. Hoppas ni får en bra dag!


:'( x10000

Vad ska jag göra utan dig??



Bara -

Grinar lite. Dels för att Sverige förlorade men även för att min mage gör så ont, ni vet när man känner att 'nu dör jag', så ont gör det. Har ingen kompis att sova med ikväll, känns konstigt. Tror att det är tredje gången på hela sommarlovet som jag sover ensam. Min dator är sönder också, så kan inte ladda ned någon film att se på. Kan någon komma och göra lite + i mitt liv? Nu låter jag som ett emo, men det är jag inte. Vi hörs senare ikväll för nu ska jag gå och försöka övertala far min att ladda ned en film åt mig. Puss fina ni!


Dare to believe

Hej! Har inte så mycket tid till bloggen längre... Hur som helst. Jag lever och befinner mig just nu hemma i min säng. I fredags var jag som sagt och kollade på fotboll, sedan på kvällen sov jag hos Moa. Igår vaknade vi vid 10, vi åt frukost och gick sedan ut och gick 5 km. Kom hem och gjorde mat, badade bubbel, promenerade till tallen och åt kebabrulle, osv. På kvällen kom Nathalie också och då gick vi ut och umgicks med ett antal människor. Var tänkt att jag skulle sova kvar hos Moa men blev ändrat så åkte hem vid elva tiden och sen kom Edvin och sov med mig. Idag åkte han vid halv 1 och då åkte jag nästan direkt hem till Moa och var med henne och några till. Nu ska jag kika på handbollen då Sverige möter Frankrike. Ha det fint ❤


Forever hungry

Kollat på fotboll i några timmar = ont i rumpan pga för hård bänk att sitta på. Döhungrig pga att matchen aldrig tog slut. Men det var kul! Nu vill jag ha mat, men först ska jag berätta att idag låg detta fina vykort i brevlådan och väntade på mig som min vän Nathalie skickade till mig när hon var på mallis, tack så mycket! ❤


Yeah


Du kan säga det till mig

Hej! Sitter nu hemma hos Moa och väntar på att hon ska duscha klart. Igår myste jag med goa tjejer, jättemysigt. Sov sedan hos Moa. Imorse vaknade jag jättetidigt av någon konstig anledning...fick alltså vänta en evighet tills Moa äntligen vaknade. Vi åt frukost, kika film och gick ut och gick 7,5 km. Gött! Snart ska jag hem, träning ikväll som jag dock bara ska kolla på tror jag, sen hoppas jag att Edvin kommer till mig. Vi hörs senare!

Jag är så dålig

Var ute och sprang 4 km i spöregnet idag, jättejobbigt..så då tänkte jag "nu jävlar, godisförbud på riktigt". Vad tror ni att jag gör nu?


Vart jag än går

I lördags kom jag hem senare än väntat = fick stressa ihjäl mig. Duschade och fixade mig, sedan kom Moa och Hanna och så gick vi över till Nathalie. Kvällen var enligt mig inte den bästa, men det var skönt att träffa mina hjärtan igen. Redan vid tolv tiden gick jag, Moa, Hanna, Emma och Putte hem till mig. Så sov alla här. I söndags vaknade vi och hade frukostmys i köket. Några timmar senare åkte jag och Moa till Skogsbo och tog en springtur på 4 km. På kvällen åkte jag, Moa och Edvin hem hit och hade bästismys, sen sov båda här. Igår åkte Moa hem ganska tidigt och på eftermiddagen tog jag och Edvin bussen hem till honom. Sov kvar och nu är jag hemma, i min säng med en rejäl träningsvärk sen springturen i söndags. OTRÄNAD...Ska invänta ett samtal och sen får vi se vad jag hittar på. Ska städa mitt rum i alla fall. Vill du som läser detta komma och hjälpa mig? Välkommen!


Time after time

Hej. Har inte riktigt känt för att blogga de senaste dagarna. Förlåt för det. Blir bättre framöver, hoppas jag! Kan berätta om dagarna som gått alldeles snart. Puss fina ni ❤


Malmjärn

Godmorgon! Sitter och väntar på att fina paret ska vakna. Har det jättebra här borta, verkligen, tur att jag åkte. Liiiite jobbigt att se på när Hedvig&Joel pussas bara, då saknar man sin kärlek extra mycket. Vädret är fint så efter frukosten står bad på schemat. Redan efter lunch sätter jag mig i bilen och åker hem för ikväll blir det klassparty hemma i Krylbo, dock inte hemma hos mig, men några få meter bort. Kommer nog bli en bra kväll tror jag, ska bli roligt att träffa min saknade "klass" som inte ens är min klass längre :( gjorde lite ont i hjärtat att skriva så... Ska försöka slänga upp något inlägg när jag kommer hem också. Ha det fint!


Say what you need to say

Åker och träffar mitt efterlängtade hjärta, samt umgås med släkten i underbara malmjärn. Ska bli så skönt att komma iväg! Ha det bra ❤


Har nog aldrig varit så arg

VAR ÄR MINA SPRINGSKOR???!!


Lät du henne komma närmre

Imorse ringde alarmet kl 9. Trodde det var ett skämt först, det kändes som att jag bara hade sovit i ca 2 timmar... Snoozade i 40 min och lyckades till slut ta mig upp ur sängen för att äta frukost. Gott! Åkte sedan till frissan och klippte mitt korta hår ännu kortare. Nu ska jag ut och springa sen ska jag kanske vara med Moa & Ebba. Ikväll kommer Edvin hit också. Bra, bra. Vi hörs!


Ej trött

Hatar att inte kunna sova när jag verkligen måste det. Nu när jag ändå är vaken kan jag passa på att säga en sak som ni alla hört tusentals gånger, men...nu får ni höra det igen eftersom jag tycker att det är så bra. Det jag vill säga är att man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad. Då blir resultatet bra, mycket bra, kanske inte alltid, men om alla tänker och gör så blir allt så mycket bättre. Tänkte att jag kanske blev trött av att blogga, ska se nu om det funkade. Godnatt #2 ❤ Tomaten


Världens absolut bästa kille!


Dog days are over

Hej! Idag har jag fått en hel del gjort, hjälpt till här hemma vilket jag annars inte gör så ofta. Känner mig snäll. Nu ska jag mysa i min underbara säng framför en bra film. Saknar min pojkvän jättemycket, tur han är hemma nu. Klipptid kl 10.30 imorgon = ingen sovmorgon. Godnatt ❤ Bild från frukostmyset imorse


When a stranger calls

Mycket bra kväll igår! Nu ligger vi och kollar på skräckfilmen som syns på rubriken...läskigt värre. Vi hörs när jag kommer hem!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu